Ασφαλιστικά Νέα

Στρατηγική συνεργασία ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ και Diastasys, για την περαιτέρω εξέλιξη των ψηφιακών της υποδομών

tags :
Στρατηγική συνεργασία ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ και Diastasys, για την περαιτέρω εξέλιξη των ψηφιακών της υποδομών
Σημαντική αναβάθμιση της εμπειρίας εξυπηρέτησης των πελατών μέσω της λύσης Navins
Με βασικό στόχο τη συνεχή βελτίωση κι αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πελατών και των συνεργατών της και στο πλαίσιο της περαιτέρω εξέλιξης των ψηφιακών της υποδομών, η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ προχωρά σε μια νέα στρατηγική συνεργασία με τον διαπιστευμένο συνεργάτη της Microsoft, την εταιρεία τεχνολογίας Diastasys.
Ειδικότερα, η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ συνεργάζεται πλέον με την Diastasys για την υιοθέτηση της λύσης Navins, ως πυλώνα επίτευξης του ψηφιακού μετασχηματισμού της εταιρείας.
Η συγκεκριμένη λύση προσφέρει τεχνολογική υπεροχή, η οποία θα επιτρέπει στα στελέχη την πρόσβαση στο σύστημα μέσω κάθε συσκευής (windows, web, mobile και tablet), ευέλικτες επιλογές εγκατάστασης στο cloud ή on premise, ενσωματωμένο portal συνεργατών, real time διασυνδέσεις με εξωτερικά συστήματα μέσω web services και άριστες δυνατότητες διασύνδεσης με τα σημαντικότερα cloud services της Microsoft.
Ο κ. Σπύρος Τραπεζόντας, Γενικός Διευθυντής Εργασιών και Τεχνικής Διεύθυνσης της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ, δήλωσε σχετικά:
«Η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ από 01/01/2019 αποκτά ένα κεντρικό σύστημα διαχείρισης υψηλής τεχνολογικής υπεροχής για το σύνολο των δραστηριοτήτων της, το οποίο θα παρακολουθεί και θα εναρμονίζεται με τις σύγχρονες εξελίξεις και τάσεις.
Η επιλογή αυτή θα παρέχει σημαντική ευελιξία στους χρήστες, βελτιώνοντας σημαντικά την ταχύτητα απόκρισης καθώς και την ποσότητα και ποιότητα της πληροφόρησης.
Κύριος στόχος φυσικά είναι να λαμβάνουν οι πελάτες και οι συνεργάτες της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ περαιτέρω αναβαθμισμένες λύσεις, που θα υποστηρίζονται από σύγχρονες μεθόδους επικοινωνίας και θα είναι προσβάσιμες από διαφορετικές συσκευές.
Αναμφίβολα, μια εταιρεία του βεληνεκούς της Microsoft, μέσω του διαπιστευμένου συνεργάτη Diastasys, αποτελεί εχέγγυο επιτυχίας».
Ο κ. Αλέξανδρος Αρβανίτου, Διευθύνων Σύμβουλος της Diastasys, πρόσθεσε αντίστοιχα:
«Η λύση Navins, στα οκτώ χρόνια συνεχούς ανάπτυξης και παρουσίας στην αγορά, έχει πιστοποιηθεί δύο φορές με τον τίτλο «Certified for Microsoft Dynamics», που αποτελεί το υψηλότερο επίπεδο διαπίστευσης παγκοσμίως, για λύσεις συνεργατών της Microsoft. Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων των 5.000 χρηστών στην Ελλάδα και το εξωτερικό και ενσωματώνοντας πρωτοποριακές τεχνολογίες για τον ασφαλιστικό κλάδο, το Navins έχει αποδείξει ότι είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία ψηφιακού μετασχηματισμού, για κάθε σύγχρονο και επιτυχημένο ασφαλιστικό οργανισμό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης