Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζανακόπουλος: Δεν χρειάζεται περικοπή συντάξεων για να επιτευχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι

Τζανακόπουλος: Δεν χρειάζεται περικοπή συντάξεων για να επιτευχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι
Εισερχόμαστε σε μια περίοδο πολιτικής κανονικότητας, εκτίμησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Το μέτρο της περικοπής των συντάξεων δεν χρειάζεται για να επιτύχουμε τους δημοσιονομικούς στόχους μας, υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ1.
«Από τη στιγμή που το μέτρο της περικοπής των συντάξεων είναι δημοσιονομικό, σημαίνει ότι η εφαρμογή του ή όχι εξαρτάται αποκλειστικά από τα νούμερα», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Όσον αφορά τις φυγόκεντρες τάσεις από τα μικρά κόμματα, ο Δ. Τζανακόπουλος εκτίμησε ότι εισερχόμαστε σε μια περίοδο πολιτικής κανονικότητας.
«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν τα χαρακτηριστικά της απόλυτης ρευστότητας που υπήρχαν τα μνημονιακά χρόνια - Για αυτό βλέπουμε και αυτές τις φυγόκεντρες τάσεις από τα μικρά κόμματα», εκτίμησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Για την υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου

Όσον αφορά την υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, με αφορμή το νέο βίντεο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος τόνισε ότι η Αστυνομία πρέπει να σέβεται τα δικαιώματα των πολιτών και να μην κάνει κατάχρηση της εξουσίας της.
«Η ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας της αστυνομίας είναι να ερευνήσει εξονυχιστικά την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου και να αποδώσει τις ευθύνες και δικαιοσύνη.
Δεν πρόκειται να συγκαλυφθεί τίποτα», τόνισε.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι από το 2015 και μετά τα στατιστικά στοιχεία μας δείχνουν πως υπάρχει μείωση της εγκληματικότητας στην Ελλάδα.
«Ο τρόπος με τον οποίο ο κ. Μητσοτάκης ασκεί αντιπολίτευση δεν βοηθά την χώρα.
Δεν παίζει σωστά το ρόλο του
Ο δρόμος της ακραίας καταστολής καταλήγει να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα», υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Για το εμπάργκο σε ΣΚΑΙ, ΝΔ

Όσον αφορά το εμπάργκο που έχει επιβάλει η κυβέρνηση στον ΣΚΑΙ, ο κ. Τζανακόπουλος κατήγγειλε πως πάρα πολλές φορές και εξακολουθητικά ο ΣΚΑΪ δεν τηρεί τη δημοσιογραφική δεοντολογία και διαστρεβλώνει την πραγματικότητα.
Σύμφωνα με το κυβερνητικό εκπρόσωπο, εκεί οφείλεται το εμπάργκο της κυβέρνησης.
Όσον αφορά το εμπάργκο της ΝΔ στην ΕΡΤ, ο Δ. Τζανακόπουλος χαρακτήρισε «τραβηγμένη» την κίνηση της ΝΔ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης