Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Αποστροφή για τους αστυνομικούς κατά τη σύλληψη του Ζακ Κωστόπουλου

ΚΙΝΑΛ: Αποστροφή για τους αστυνομικούς κατά τη σύλληψη του Ζακ Κωστόπουλου
«Είναι πλέον σαφές πως η ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την αποδυνάμωση των Σωμάτων Ασφαλείας είναι πολύ μεγάλη» επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής 
Αποστροφή για τη συμπεριφορά των αστυνομικών κατά τη διάρκεια της σύλληψης του αιμόφυρτου, πεσμένου στο έδαφος Ζακ Κωστόπουλου, όπως αυτή απεικονίζεται στο βίντεο που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Εφημερίδα των Συντακτών, εκφράζει το Κίνημα Αλλαγής.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «συμπεριφορές όπως αυτή αδικούν τον ρόλο και την αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας και τραυματίζουν την τόσο αναγκαία εμπιστοσύνη της κοινωνίας μας σε αυτήν. Δεν χωρά καμία δικαιολογία».
Το Κίνημα Αλλαγής εκφράζει την ελπίδα οι προθέσεις για τη διαταχθείσα έρευνα να είναι ειλικρινείς, αναμένοντας σε κάθε περίπτωση τα άμεσα αποτελέσματά της.
«Είναι πλέον σαφές πως η ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την αποδυνάμωση των Σωμάτων Ασφαλείας είναι πολύ μεγάλη, η δε σιωπή της Νέας Δημοκρατίας για επιθέσεις σε θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα όπως αυτή, εκκωφαντική», καταλήγει η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης