Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Οργάνωση Γη: «3 Χρόνια SDGs: Hype or Hope?»

Οργάνωση Γη: «3 Χρόνια SDGs: Hype or Hope?»
Προβληματισμοί, απολογισμοί, επιτυχίες και χαμένες ευκαιρίες των 3 πρώτων χρόνων εφαρμογής
Την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, η Οργάνωση Γη διοργάνωσε μία ανοιχτή συζήτηση με αφορμή την 3η επέτειο από την υιοθέτηση των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης, με τίτλο «3 Χρόνια SDGs: Hype or Hope?».
Προβληματισμοί, απολογισμοί, επιτυχίες και χαμένες ευκαιρίες των 3 πρώτων χρόνων εφαρμογής.
Ιδέες, προτάσεις και σχέδια για τα επόμενα βήματα και τη στάση της Κοινωνίας των Πολιτών στην Ελλάδα για την επίτευξη της Ατζέντας 2030 ήταν ανάμεσα στα θέματα που ζητηθήκαν.
Καλεσμένοι ήταν μέλη, εργαζόμενοι, εθελοντές κι εκπρόσωποι της Κοινωνίας των Πολιτών, ενώ η εκδήλωση ήταν ανοιχτή και στο ευρύ κοινό.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εκστρατείας «Βιώσιμη Ευρώπη για Όλους» που στην Ελλάδα διαχειρίζεται η Ελληνική Πλατφόρμα για την Ανάπτυξη, στόχος της οποίας είναι η εύρεση συνεργιών και η δημιουργία ευρύτερων συμμαχιών μεταξύ των οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών.
Παράλληλα, έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018, ο εκπαιδευτικός χώρος της Οργάνωσης Γη στον Κεραμεικό (Κωνσταντινουπόλεως 44), θα παραμένει ανοιχτός καθημερινά (μέχρι τις 19:00), ως κέντρο ενημέρωσης για τους πολίτες της Αθήνας σχετικά με τους 17 Παγκόσμιους Στόχους και ως χώρος διαλόγου με ποικίλες εκδηλώσεις & δραστηριότητες (μέχρι τις 21:00) αναφορικά με τους τρόπους εφαρμογής τους στην καθημερινότητα μας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης