Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ν.Γ.Μιχαλολιάκος: Σεπτέμβριος 2013 - Σεπτέμβριος 2018!

Ν.Γ.Μιχαλολιάκος: Σεπτέμβριος 2013 - Σεπτέμβριος 2018!
Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εθνική εφημερίδα "Εμπρός"
Πέντε χρόνια συμπληρώνονται τις ημέρες αυτές από την ημέρα που με εντολή του ίδιου του τότε πρωθυπουργού Σαμαρά και απόλυτα σύμφωνη γνώμη φυσικά και του πολιτικού κατεστημένου της αριστεράς άρχισε η μεγάλη δίωξη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Ήλθαν ξημερώματα στα σπίτια μας φορώντας κουκούλες και κρατώντας αυτόματα στα χέρια και μας συνέλαβαν, καίτοι ήμασταν εκλεγμένοι βουλευτές χωρίς να άρουν την βουλευτική μας ασυλία. Πίστεψαν τότε ότι τέλειωσαν με μας...
Σήμερα πέντε χρόνια μετά γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν μπόρεσαν να μας λυγίσουν. Και το κείμενο που ακολουθεί είναι το πρώτο που έγραψα από ένα κελί των φυλακών Κορυδαλλού προς τους Συναγωνιστές μου, από το οποίο και τα εξής:
“Έμελλε μετά από 33 χρόνια να διαβώ και πάλι το κατώφλι των φυλακών και πίσω από τα κάγκελα να χαράζω γραμμές και να γράφω λόγια σε ένα κομμάτι χαρτί. Τότε ήμουν ένας νέος αγωνιστής και σήμερα ο επικεφαλής μιας ομάδος 18 βουλευτών τουκοινοβουλίου. Μικρή η διαφορά... Όταν το καθεστώς νιώσει ότι κινδυνεύει από ΙΔΕΕΣ, τότε όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.
Όπως λεπτομέρεια είναι για την εξουσία, που τελικά είναι μία και μοναδική, ότι η δίωξή μας είναι ξεκάθαρα μία δίωξη ΠΟΛΙΤΙΚΗ και αν υπήρχαν ακόμη αμφιβολίες περί τούτου και μόνο το γεγονός ότι προφυλακίστηκε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και ένα μέλος του πολιτικού συμβουλίου του κόμματος, τα λέει όλα.
Θέλουν να κτυπήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αυτός είναι ο σκοπός τους.
Υπό κατηγορίαν ευρίσκονται συνολικά 6 βουλευτές μας και αυτό μέχρι στιγμής...
Μας κατηγορούν ως... εγκληματική οργάνωση χωρίς στοιχεία, χωρίς τίποτε.
Στην πραγματικότητα το μεγάλο μας ΕΓΚΛΗΜΑ είναι ότι σε μία διεφθαρμένη χώρα είχαμε το θάρρος να φωνάξουμε και να το φωνάξουμε μέσα στη ίδια τη βουλή, που αποτέλεσε για δεκαετίες την χωματερή σκανδάλων, να φωνάξουμε ότι πρέπει να μπουν οι κλέφτες φυλακή και όσο για την δικαιοσύνη επί τόσα χρόνια τι έκανα για τα τόσα σκάνδαλα; ΤΙΠΟΤΕ!
Και εάν δεν μπορούσε να κάνει θα μπορούσε να μη σιωπά και ΣΙΩΠΟΥΣΕ και η σιωπή είναι συνενοχή!
Το μεγάλο μας έγκλημα είναι ότι μιλήσαμε για ΕΘΝΟΣ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΙΜΗ στην εποχή του εθνομηδενισμού της παγκοσμιοποίησης, στην εποχή της σαπίλας και της διαφθοράς και το ακόμη μεγαλύτερο έγκλημά μας είναι ότι μας αγκάλιασε και μας αγκαλιάζει ακόμη δυστυχώς γι’ αυτούς, ένα σεβαστό τμήμα του Λαού, εκατοντάδες χιλιάδες ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, που ευρίσκονται μαζί μας στην ουσία την Ιδεατή της Αληθείας, στα κελιά της Τιμής.
Μας φοβούνται γιατί φοβούνται τις Ιδέες, γιατί οι Ιδέες είναι πιο δυνατές ακόμη και από μεραρχίες τεθωρακισμένες, γιατί γνωρίζουν ότι η ΠΙΣΤΗ είναι πιο δυνατή και από την φωτιά. Ας το πάρουν απόφαση, δεν θα τελειώσουν με την Χρυσή Αυγή.
Η Χρυσή Αυγή έχει πλέον ριζώσει σε πόλεις και σε χωριά, σε δρόμους και σε πλατείες, σε εφηβικές καρδιές και σε ασπρομάλληδες έφηβους. Η στόχευση αυτής της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ διώξεως προφανής.
Τότε ο Σαμαράς πίστευε ότι μας “τέλειωσε” και ότι θα φτάσουμε στο 2%.
Όμως δεν μας λύγισαν οι φυλακές οι άδικες και οι διώξεις, που συνεχίζονται, και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι σήμερα 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας σε πείσμα των τυράννων που ξεπουλούν την Πατρίδα μας στους ξένους.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης