Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Να προσέχουμε που βάζουμε την υπογραφή μας κύριε Κουτσολιούτσο... και η Σοφία Λόρεν

tags :
Να προσέχουμε που βάζουμε την υπογραφή μας κύριε Κουτσολιούτσο... και η Σοφία Λόρεν
Η απίθανη συνέντευξη του Τζ. Κουτσολιούτσου και οι λογικές «στιγμιαίου λάθους» a la Πασχάλη Αρβανιτίδη, του τραγουδιστή
Διαφωνούσα με τον πατέρα μου αλλά ενώ ήμουν Διευθύνων Σύμβουλος δεν πήρα μυρουδιά τι γινόταν στον όμιλο καθώς η Folli Follie είχε την ιδιαιτερότητα των δύο διοικητικά διαχωρισμένων ομίλων!!!.
Ούτε λίγο ούτε πολύ αυτή είναι η επιχειρηματολογία του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου που σοκάρει.
Και σοκάρει γιατί πρώτον επιχειρεί με απίθανες θεωρίες να εμφανίσει μια εικονική πραγματικότητα όπου ο κακός πατέρας έκανε όλα αυτά τα λογιστικά μαγειρέματα.
Πλέον η τακτική των λαλίστατων πλέον προς τα ΜΜΕ Τζώρτζη και Δημήτρη Κουτσολιούτσου είναι εμφανής.
Να αναλάβει όλα τα αμαρτήματα ο πατέρας ο οποίος άλλωστε είναι 75 ετών και έχει και άλλου είδους μεταχείριση από τον ποινικό κώδικα.
Μόνο που ο νεαρός Τζώρτζης Κουτσολιούτσος ξεχνάει ότι υπάρχει μια βασική αρχή.
Πως την υπογραφή μας προσέχουμε που τη βάζουμε.
Και ο κ. Τζώρτζης Κουστολούτσιος έχει βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε μαϊμού οικονομικές καταστάσεις όχι μόνο του 2017 αλλά και προγενέστερων χρήσεων.
Δείχνει ότι γι αυτόν αποτελεί λεπτομέρεια ότι ήταν Διευθύνων Σύμβουλος με ότι αυτό συνεπάγεται στη Folli Follie.
Για του λόγου το αληθές της υπογραφής του αρκεί κάποιος να ανατρέξει στις οικονομικές καταστάσεις του 2017 όπου αναφέρονται τα εξής :
«Οι κάτωθι εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου της “Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική
Εταιρεία” με δ.τ. “Folli Follie Group”, και ειδικότερα οι κ.κ.:
1. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΛΙΟΥΤΣΟΣ, Πρόεδρος
2. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΛΙΟΥΤΣΟΣ, Διευθύνων Σύμβουλος
3. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΑΧΑΡΙΟΥ, Εκτελεστικό Μέλος
υπό τις ως άνω ιδιότητές μας, δηλώνουμε με την παρούσα ότι εξ’ όσων γνωρίζουμε:
α. Οι Ετήσιες Οικονομικές καταστάσεις του 2017 της Εταιρείας και του Ομίλου, οι οποίες καταρτίσθηκαν σύμφωνα µε τα υιοθετηθέντα από την Ευρωπαϊκή Ένωση Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα και Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης, απεικονίζουν κατά τρόπο αληθή τα στοιχεία του ενεργητικού και του παθητικού, την καθαρή θέση και τα αποτελέσματα χρήσεως της “Folli Follie Ανώνυμη Βιοτεχνική και Εμπορική Εταιρεία”, (εφεξής καλούμενης για λόγους συντομίας ως “Εταιρεία” ή “Folli Follie Group”, καθώς και των επιχειρήσεων που περιλαμβάνονται στην ενοποίηση εκλαμβανομένων ως σύνολο, σύμφωνα µε τα οριζόμενα στο άρθρο 4 παρ. 3 & 4 του ν. 3556/2007. και
β. Η Ετήσια Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, απεικονίζει κατά τρόπο αληθή τις πληροφορίες που απαιτούνται βάσει του άρθρου 4 του ν. 3556/2007».
Και μετά από αυτά ο κ. Κουτσολιούτσος ζητά να εμπιστευτούν αυτόν και τους συνεργάτες του που δεν είχαν καταλάβει τι γινόταν στην Ασία. Δεν είχαν καταλάβει ότι  τα   έσοδα ήταν 116,847  εκατ. δολάρια από 1,112 δισ. δολάρια που ανακοίνωνε η εταιρεία.
Δεν είχαν αντιληφθεί ότι τα καθαρά αποτελέσματα είναι ζημιές 44,702 εκατ. δολάρια από κέρδη 316,444 εκατ. δολάρια που ισχυριζόταν η Folli Follie και φυσικά πως τα τραπεζικά διαθέσιμα φτάνουν στα μόλις 6,4 εκατ. δολάρια από 296,771 εκατ. δολάρια που είχε ανακοινώσει η εταιρεία.
Μετά από όλα αυτά ο κ. Τζώρτζης Κουτσολιούτσος θέλει να πιστέψουν οι επενδυτές ότι τώρα που έφυγε ο κακός πατέρας του και αυτός «σοβαρεύτηκε» μπορούν να του εμπιστευτούν τα χρήματά του.

Εκτός κι αν είναι θαυμαστές όπως αυτός εσχάτως της Σοφίας Λόρεν και θέλει μέσω του Instagram να εξομοληγηθεί όπως η Λόρεν διαβάζοντας ξανά και ξανά τα λόγια μιας εκ βαθέων εξομολόγησης της μεγάλης ηθοποιού και συγκεκριμένα:


Η ανάρτηση αφορά εξομολόγηση της μεγάλης Ιταλίδας ηθοποιού με την οποία δείχνει να ταυτίζεται ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος.
«Όταν είχα αρκετή αυτοπεποίθηση, η σκηνή χανόταν.
Όταν ήμουν σίγουρη ότι θα χάσω, κέρδιζα.
Όταν χρειαζόμουν περισσότερο τους ανθρώπους, αυτοί με άφησαν.
Όταν έμαθα να συγκρατώ τα δάκρυα μου, βρήκα έναν ώμο να κλάψω.
Όταν κατείχα την ικανότητα να μισώ, κάποιος άρχισε να με αγαπάει απ´τα βάθη της καρδιάς του.
Και ενώ περίμενα για φως για ώρες, όταν κοιμόμουν ο ήλιος έβγαινε...
Αυτή είναι η ζωή, ανεξαρτήτως τι σχεδιάζεις, ποτέ δεν ξέρεις τι έχει σχεδιάσει η ζωή για σένα.
Η επιτυχία σε συστήνει στον κόσμο, αλλά η αποτυχία συστήνει τον κόσμο σε σένα. Πάντα να είσαι χαρούμενος.
Συχνά όταν χάνουμε την ελπίδα και νομίζουμε ότι αυτό είναι το τέλος, ο Θεός χαμογελάει από ψηλά και λέει χαλάρωσε γλυκιά μου: είναι απλά μια καμπή και όχι το τέλος».
Μόνο που η Σοφία Λόρεν είναι ηθοποιός τεράστιου βελενηκούς της οποίας η αξία ουδέποτε αμφισβητήθηκε … και ο κ. Τζώρτζης Κουτσολιούτσος με αυτά που ισχυρίζεται δεν απέχει πολύ από τους ισχυρισμούς του γνωστού τραγουδιστή Πασχάλη Αρβανιτίδη περί στιγμιαίου λάθος

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης