Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αγωνία για τους 4 αγνοούμενους του κυκλώνα Ζορμπά – Εκτεταμένες καταστροφές

tags :
Αγωνία για τους 4 αγνοούμενους του κυκλώνα Ζορμπά – Εκτεταμένες καταστροφές
Εξασθενεί το φαινόμενο σταδιακά από το μεσημέρι
Μάχη με τον χρόνο εξακολουθούν να δίνουν τα σωστικά συνεργεία για τον εντοπισμό των τεσσάρων ανθρώπων που αγνοούνται σε Βόρεια Εύβοια και Αλμυρό Βόλου ύστερα από το πέρασμα του κυκλώνα «Ζορμπά».
Δυνάμεις της 7ης ΕΜΑΚ, καθώς και τρεις δύτες βρίσκονται από χθες, Κυριακή 30/9, στην ευρύτερη περιοχή του Μαντουδίου, προσπαθώντας να εντοπίσουν τα σημεία στα οποία πιθανά να βρίσκονται οι τρεις αγνοούμενοι που αναζητούνται στην Εύβοια.
Πρόκειται για ένα ζευγάρι, 67 και 58 ετών, και για έναν 27χρονο.
Παράλληλα, συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες και στον Αλμυρό Βόλου, όπου αγνοείται από το βράδυ του Σαββάτου ένας 73χρονος κτηνοτρόφος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν μαζί με ένα ακόμη άτομο όταν έσπευσαν να προστατεύσουν από την κακοκαιρία τα ζώα του.
Ο βοηθός του κτηνοτρόφου επέστρεψε στον Αλμυρό και ειδοποίησε τις αρχές για την εξαφάνιση του 73χρονου, οι οποίες ξεκίνησαν άμεσα έρευνες, ζητώντας τη συνδρομή των Πυροσβεστικών Δυνάμεων.
Το πέρασμα του Ζορμπά ήταν καταστροφικό για την Εύβοια, τη Μαγνησία και τις Κυκλάδες, ενώ εικόνες καταστροφής έχουν ήδη καταγραφεί σε Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο, όπου αρκετές περιοχές έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Όσον αφορά την εξέλιξη του φαινόμενου, αυτό προβλέπεται ότι σταδιακά θα εξασθενήσει εντός της ημέρας, καθώς ισχυρές βροχές αναμένονται στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες.
Τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης