Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Το Ιράν δεν σχεδιάζει να μειώσει την παραγωγή πετρελαίου

tags :
Το Ιράν δεν σχεδιάζει να μειώσει την παραγωγή πετρελαίου
Το Ιράν ενδέχεται να αρχίσει να προσφέρει πετρέλαιο μέσω του χρηματιστηρίου του, την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων IRNA
Το Ιράν δεν σχεδιάζει να μειώσει την παραγωγή πετρελαίου, δήλωσε τη Δευτέρα 1/10/2018 ο επικεφαλής της κρατικής Εθνικής Ιρανικής Εταιρείας Πετρελαίου (NIOC) Ali Kardor, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες σχεδιάζουν να μηδενίσουν το εισόδημα πετρελαίου της Τεχεράνης σε μια προσπάθεια να αναγκάσουν την χώρα να αλλάξει τη στρατηγική της στην περιοχή.
Οι ΗΠΑ έχουν ανακοινώσει ότι από την 4η Νοεμβρίου θα επιβληθούν νέες κυρώσεις στον πετρελαϊκό τομέα του Ιράν.
Ωστόσο, το Ιράν δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τη λήψη εισοδήματος από τις πωλήσεις πετρελαίου του, δήλωσε ο Kardor.
Τα έσοδα από το πετρέλαιο του Ιράν είχαν  αυξηθεί κατά 40% κατά το περασμένο έτος, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων IRIB.
Ο Kardor δήλωσε επίσης ότι το Ιράν ενδέχεται να αρχίσει να προσφέρει πετρέλαιο μέσω του χρηματιστηρίου του, την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων του Ιράν IRNA.
Ένα εκατομμύριο βαρέλια πετρελαίου θα προσφερθούν στο χρηματιστήριο, το οποίο θα είναι μόνο για εξαγωγή, ανέφερε ο Kardor.
Η πώληση πετρελαίου στη χρηματιστηριακή αγορά θα επιτρέψει στις ιδιωτικές εταιρείες να εξάγουν, μέρος μιας στρατηγικής για την αντιμετώπιση των κυρώσεων των ΗΠΑ, ανέφερε το IRNA.

Πηγή:www.worldenergynews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης