Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συσσώρευση λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων περιμένουν οι αναλυτές με χαμηλό τζίρο

tags :
ΧΑ: Συσσώρευση λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων περιμένουν οι αναλυτές με χαμηλό τζίρο
Το θετικό κλίμα των αγορών στις ΗΠΑ αντισταθμίζεται από τις ανησυχίες των επενδυτών αναφορικά με την Ιταλία
Η απουσία σημαντικών ειδήσεων στο εσωτερικό κάνει τους αναλυτές να περιμένουν μία ακόμη συνεδρίαση περιορισμένου ενδιαφέροντος με τάσεις συσσώρευσης και χαμηλό τζίρο.
Η ανάλυση των οικονομικών αποτελεσμάτων πρώτου εξαμήνου δεν περιελάμβανε εκπλήξεις καθώς οι καλές εταιρείες συνέχισαν να δείχνουν θετικά αποτελέσματα ενώ η εικόνα όσων αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα παρέμεινε απογοητευτική.
Υπάρχουν και μερικές εισηγμένες που δείχνουν ότι προσπαθούν να «ισιώσουν το καράβι» αλλά ίσως είναι ακόμα νωρίς να βγουν συμπεράσματα.
 
Euroxx
Το ΧΑ περιμένουμε να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών με τους όγκους να παραμένουν χαμηλοί λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων στο εσωτερικό.
 
Eurobank
Περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών καθώς η ψυχολογία στο εξωτερικό είναι κάπως μεικτή.
 
Beta
Στη σημερινή συνεδρίαση περιμένουμε η μεταβλητότητα να επικρατήσει.
Η θετική ψυχολογία στις αγορές των ΗΠΑ μετά την εμπορική συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά, αντισταθμίζεται από τις ανησυχίες γύρω από την Ιταλία και οδηγεί σε εκροές κεφαλαίων από την Ευρώπη λόγω αποφυγής ρίσκου.
Η συνεδρίαση αναμένεται να κινηθεί σε περιορισμένο εύρος διακύμανσης αλλά μία τεχνική αντίδραση θα μπορούσε να εκδηλωθεί.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης