Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Δικαιωθήκαμε για το Σκοπιανό - Παρατείνεται η συμφωνία μου με τον Τσίπρα

Καμμένος: Δικαιωθήκαμε για το Σκοπιανό - Παρατείνεται η συμφωνία μου με τον Τσίπρα
Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι οι εκλογές θα γίνουν μετά τον Μάιο του 2019
«Δικαιωμένος» για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στα Σκόπια αλλά και για τη στάση που τήρησε δηλώνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, τονίζοντας μάλιστα ότι παρατείνεται η συμφωνία του με τον Αλέξη Τσίπρα για... ανακωχή έως τον Μάρτιο.
Ο Πάνος Καμμένος επισήμανε ότι οι εξελίξεις στα Σκόπια αλλάζουν τα δεδομένα και έτσι η δική του συμφωνία με τον Αλέξη Τσίπρα παρατείνεται για πολύ μετά τον Μάρτιο.
«Δικαιωθήκαμε όταν λέγαμε ότι η υπόθεση αυτή είναι μια υπόθεση που θα τραβήξει πάρα πολύ.
Είδαμε, όπως αποδείχτηκε από το δημοψήφισμα, ότι πλέον το περίπου 70% του λαού των Σκοπίων δεν είναι διατεθειμένο να υποχωρήσει στη σκληρή στάση της διεκδίκησης εδαφών και της παραχάραξης της ιστορίας» δήλωσε μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ.
Αναφερόμενος στο θέμα των εκλογών εκτίμησε ότι θα διεξαχθούν μετά τον Μάιο.
«Η εκτίμησή μας για τις εκλογές του 2019 είναι ότι θα έρθουν σίγουρα μετά τον Μάιο και πολύ πιθανόν με τις εξελίξεις που υπάρχουν και στο σκοπιανό όταν τελειώσει η τετραετία όπου η κυβέρνηση θα μπορεί να έχει ολοκληρώσει το έργο της.
Έχουμε κάνει μία δήλωση με τον πρωθυπουργό η οποία είναι σαφής ότι θα ξανασυζητήσουμε το Μάρτιο.
Απ' ό,τι φαίνεται τώρα θα ξανασυζητήσουμε τον Μάιο ή τον Αύγουστο» τόνισε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι οι ΑΝΕΛ δικαιώνονται επίσης που τον Ιούνιο δεν ανέτρεψαν την κυβέρνηση «όπως θα ήθελε ο κ. Μητσοτάκης για να αποφύγει την έξοδο από τα μνημόνια αλλά και παράλληλα την πάταξη της διαφθοράς».
Τέλος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για τη σχέση του με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και τη διαφορετική αντιμετώπιση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έδειξε να συντηρεί την κόντρα λέγοντας κοφτά «εγώ ομιλώ με τον πρωθυπουργό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης