Τελευταία Νέα
Διεθνή

May: Ο Boris Johnson δίνει πάντα ωραία… show

May: Ο Boris Johnson δίνει πάντα ωραία… show
Καυστικό σχόλιο May για Johnson
Με ένα καυστικό σχόλιο απάντησε στον Boris Johnson η πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Theresa May.
Όπως ανέφερε, δεν παρακολούθησε την ομιλία του πρώην υπουργού Εξωτερικών γιατί προτίμησε την ώρα αυτή να συζητήσει για το κόμμα της, το οποίο χαρακτήρισε "πραγματικά γενναιόδωρο".
Εν μέσω ζητωκραυγών, χειροκροτημάτων και γέλιων, ο Boris Johnson, ο σφοδρότερος επικριτής της κας May εντός του Συντηρητικού Κόμματος, είπε στην ομιλία του ότι το λεγόμενο "σχέδιο του Τσέκερς" για το διαζύγιο της Βρετανίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι "απάτη".
Όταν ρωτήθηκε αν θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τον Boris Johnson, που έκλεψε την παράσταση στο ετήσιο συνέδριο του κόμματος στο Μπέρμιγχαμ, η Βρετανίδα πρωθυπουργός είπε στην τηλεόραση του BBC:
"Υπάρχουν ένα-δυο πράγματα που είπε ο Boris με τα οποία διαφωνώ (...)
Θέλει να σκίσουμε τις εγγυήσεις μας στον λαό της Βόρειας Ιρλανδίας".
Δείχνοντας ότι δεν σκέφτεται να επανεξετάσει το σχέδιο που έχει προτείνει, η κα May ανέφερε ότι μόνο το Τσέκερς μπορεί να διατηρήσει την ενότητα του Ηνωμένου Βασιλείου.
Απέφυγε να κάνει εικασίες για το αν ο κ. Johnson μπορεί να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός.
"Δεν κάνω εικασίες, ούτε σχολιάζω τις δουλειές των μεμονωμένων μελών του κοινοβουλίου.
Το θέμα δεν αφορά τις δουλειές των πολιτικών αλλά τις δουλειές των ανθρώπων στη χώρα μας, το θέμα είναι να προστατεύσουμε αυτές τις θέσεις εργασίας στο μέλλον".
Σε άλλη συνέντευξη, στο Sky News, η κα May είπε ότι "ο Βoris πάντα δίνει ένα ωραίο σόου αλλά αυτό που μετράει για τους ανθρώπους είναι τι τους προσφέρουμε όσον αφορά τα πράγματα που επηρεάζουν την καθημερινότητά τους".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης