Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Κρήτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Π. Παυλόπουλος – Θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Σφακίων

Στην Κρήτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Π. Παυλόπουλος – Θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Σφακίων
Ο ΠτΔ θα παραστεί στις εκδηλώσεις μνήμης του Ολοκαυτώματος του Καλλικράτη στο Δήμο Σφακίων
Στην Κρήτη βρίσκεται από χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος σήμερα θα παραστεί στις εκδηλώσεις μνήμης του Ολοκαυτώματος του Καλλικράτη στο δήμο Σφακίων.
Οι εκδηλώσεις είναι προγραμματισμένες για τις 11:00 το πρωί.
Συγκεκριμένα, βάσει του προγράμματος θα γίνει Επιμνημόσυνη Δέηση, Κατάθεση Στεφάνου από  τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα ακολουθήσουν χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Σφακίων κ. Ιωάννη Ζερβό και ομιλία του Καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Δρα Γεωργίου Καλογεράκη με θέμα «Τον Καλλικράτη καίουνε Γερμανικά φουσάτα…».
Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τραγούδι από την ριζίτικη ομάδα Ασφένδου και Παραδοσιακό πεντοζάλι από τον μουσικοχορευτικό σύλλογο «Τα Σφακιά».
Στις 13.15 θα πραγματοποιηθεί η τελετή ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας σε επίτιμο δημότη Σφακίων από τον δήμαρχο, Ιωάννη Ζερβό.
Στη συνέχεια, ο κ.Παυλόπουλος θα μεταβεί στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης όπου θα συμμετέχει στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια λειτουργίας της.
Σημειώνεται πως χθες ο κ.Παυλόπουλος παρέστη στα θυρανοίξια του του Ιερού Ναού του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού, παρουσία του Παναγιότατου Οικουμενικού Πατριάρχη, Βαρθολομαίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης