Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Πιθανότητες ανοδικής αντίδρασης εντοπίζουν οι αναλυτές – Οι τράπεζες στο επίκεντρο

tags :
ΧΑ: Πιθανότητες ανοδικής αντίδρασης εντοπίζουν οι αναλυτές – Οι τράπεζες στο επίκεντρο
Θετική είναι η ψυχολογία στο εξωτερικό και ίσως επηρεάσει το ΧΑ και να δώσει μία μικρή αντίδραση μετά το χθεσινό ξεπούλημα
Η νέα ισχυρή πτώση των τραπεζών δημιουργεί ανησυχίες στους επενδυτές, οι οποίοι βλέπουν πως ένας νέος κύκλος αυξήσεων μετοχικού κεφαλαίου μπορεί να είναι αρκετά κοντά.
Για τη σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές υποστηρίζουν πως η τάση θα κριθεί από τις ροές που θα υπάρχουν στις τράπεζες, ενώ δεν αποκλείουν μία αντίδραση λόγω θετικού κλίματος στο εξωτερικό σε συνδυασμό με το χθεσινό sell off.
Η αγορά εξακολουθεί να επηρεάζεται από την κρίση αξιοπιστίας λόγω κυρίως της Folli Follie αλλά και της ΔΕΗ με τους τζίρους να είναι περιορισμένους.
Στη χαμηλή συναλλακτική δραστηριότητα συμβάλει και η απουσία σημαντικών ειδήσεων.
 
Eurobank
Περιμένουμε η αγορά να δοκιμάσει υψηλότερα επίπεδα σήμερα καθώς η επενδυτική ψυχολογία στις διεθνείς αγορές ίσως προσφέρει στήριξη μετά και το χθεσινό sell off στο ΧΑ.
 
Euroxx
Περιμένουμε οι τραπεζικές ροές να δώσουν την κατεύθυνση στην αγορά στη σημερινή συνεδρίαση.
 
Beta
Για τη σημερινή συνεδρίαση η μείωση των ανησυχιών αναφορικά με την Ιταλία σε συνδυασμό με το νέο ρεκόρ του Dow Jones μπορεί να δώσει στήριξη για μία τεχνική αντίδραση αν και με χαμηλούς όγκους.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης