Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Βόλος: Νεκρός σε χαράδρα εντοπίστηκε ο κτηνοτρόφος, μετά από τέσσερις ημέρες, στο όρος Όθρυ

tags :
Βόλος: Νεκρός σε χαράδρα εντοπίστηκε ο κτηνοτρόφος, μετά από τέσσερις ημέρες, στο όρος Όθρυ
Νεκρός σε χαράδρα εντοπίστηκε ο κτηνοτρόφος που αγνοείτο
Δεν είχε αίσιο τέλος η αναζήτηση του 73χρονου κτηνοτρόφου από τη Βρύναινα του Αλμυρού, αφού λίγο μετά τις 14:00 εντοπίστηκε σε χαράδρα στο όρος Όθρυ χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.
Τον κτηνοτρόφο εντόπισαν άνδρες της αστυνομίας από τη Φθιώτιδα, οι οποίοι συμμετείχαν στις πολυήμερες έρευνες κοντά στον Κόκκινο Βράχο, ανάμεσα από τους οικισμούς Σπαρτιά και Παλιακερασιά, στα όρια της Μαγνησίας και της Φθιώτιδας.
Ο γκρεμός που εντοπίσθηκε ο 73χρονος έχει βάθος περίπου 40 μέτρα και η προσέγγιση είναι δύσκολη.
Ο κτηνοτρόφος αγνοείτο από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, 29 Σεπτεμβρίου, όταν -εν μέσω της θύελλας που επικρατούσε στο όρος Όθρυ- προσπάθησε μαζί με τον βοηθό του να οδηγήσουν τα ζώα τους στο ποιμνιοστάσιο, αλλά οι κακές καιρικές συνθήκες τούς ανάγκασαν να χωριστούν και μέσα στην πυκνή ομίχλη χάθηκαν τα ίχνη του 73χρονου, ο οποίος προφανώς έχασε τον προσανατολισμό του και έπεσε στη χαράδρα.
Ο ηλικιωΜένος κτηνοτρόφος ήταν πατέρας του αντιδήμαρχου Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων του Δήμου Αλμυρού, Κώστα Νικοβιώτη και πριν από λίγο ο δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης Εσερίδης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον πατέρα του συνεργάτη του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης