Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Εντός των επόμενων ημερών, θα αποκατασταθεί η μείωση εισοδημάτων στις Ένοπλες Δυνάμεις

Καμμένος: Εντός των επόμενων ημερών, θα αποκατασταθεί η μείωση εισοδημάτων στις Ένοπλες Δυνάμεις
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δεσμεύθηκε ότι μέχρι το τέλος του έτους θα αποκαταστηθεί τη μείωση των εισοδημάτων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων
«Θέλω να διαβεβαιώσω τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ότι μέσα στις επόμενες ημέρες, και πάντως μέχρι το τέλος του χρόνου, η πολιτεία, όπως οφείλει, θα αποκαταστήσει την τεράστια μείωση των εισοδημάτων που είχαν τα τελευταία χρόνια, εφαρμόζοντας την απόφαση του ΣτΕ, όπως είχε ανακοίνωσε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη».
Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μιλώντας σήμερα στην τελετή εγκαινίων του δημοτικού παιδικού σταθμού στη διασπορά της 116ης Πτέρυγας Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, στον Άραξο της Αχαΐας.
Παράλληλα, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι «δεν θα μείνει κανένας στρατιωτικός, αξιωματικός, υπαξιωματικός ή ΕΠΟΠ χωρίς σπίτι, διότι θα φροντίσουμε για όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλη τη χώρα, να υπάρχουν σπίτια που θα τους προσφέρει η υπηρεσία».
«Δεν είναι δυνατόν να υποχρεώνουμε ιδιαίτερα έναν υπαξιωματικό να δίνει το 80% του μισθού του για μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες που έπρεπε να είχε καλύψει η υπηρεσία» πρόσθεσε.
Όπως εξήγησε στη συνέχεια, «βρισκόμαστε σε μία πολύ καλή πρόοδο και ήδη έχουμε εγκαινιάσει τον τελευταίο χρόνο πάνω από 450 σπίτια και με την αξιοποίηση της περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων τα χρήματα αυτά πηγαίνουν προς όφελος του προσωπικού».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης