Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δυο συλλήψεις σε Έβρο και Ξάνθη για παράνομη προώθηση μεταναστών

Δυο συλλήψεις σε Έβρο και Ξάνθη για παράνομη προώθηση μεταναστών
Μετέφρασαν παράνομους μετανάστες
Σε δυο συλλήψεις ανδρών σε Έβρο και Ξάνθη για παράνομη προώθηση εντός της χώρας συνολικά 15 μεταναστών, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.
Σήμερα, Σάββατο 6/10, συνελήφθη  ένας 36χρονος αλλοδαπός στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς, που τον εντόπισαν να μεταφέρει με αυτοκίνητο παράνομα 9 μη νόμιμους μετανάστες.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 36χρονος, ο οποίος ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να τον ακολουθήσουν οι αστυνομικοί.
Το όχημα που οδηγούσε ο 36χρονος λίγο πιο κάτω ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε και έτσι, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης τόσο ο ίδιος, όσο και πέντε μετανάστες.
Επίσης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης προχώρησαν στη σύλληψη ενός 39χρονου Έλληνα, ο οποίος ανέβαζε σε ταξί έξι μη νόμιμους μετανάστες για να τους μεταφέρει με αυτό, στην ενδοχώρα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς, ενώ από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης  διενεργείται προανάκριση για τις υποθέσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης