Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λυκούδης (Ποτάμι): Δεν θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών - Η κυβέρνηση προτίμησε τα διχαστικά παιχνίδια

Λυκούδης (Ποτάμι): Δεν θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών - Η κυβέρνηση προτίμησε τα διχαστικά παιχνίδια
Πολλά θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί εάν η κυβέρνηση είχε χειριστεί το θέμα στην αφετηρία του με υπευθυνότητα, με ειλικρινή διάθεση εθνικής συνεννόησης
Κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών δηλώνει ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης λέγοντας ότι «δεν πρόκειται να τη στηρίξει» εάν έρθει στη Βουλή ενώ υπογραμμίζει πως «ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ηττηθεί στις επερχόμενες εκλογές».
«Εάν συνδεθεί με ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, δηλαδή με νέα κυβερνητική πλειοψηφία δεν θα την στηρίξω» τόνισε ο Σπύρος Λυκούδης.
Μιλώντας στο ΑΠΕ επεσήμανε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών έχει θετικό πρόσημο «έστω κι αν τα προβληματικά της σημεία, η ιθαγένεια και γλώσσα, είναι φανερό ότι δημιουργούν ζητήματα».
Σημείωσε παράλληλα ότι «πολλά θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί εάν η κυβέρνηση είχε χειριστεί το θέμα στην αφετηρία του με υπευθυνότητα, με ειλικρινή διάθεση εθνικής συνεννόησης». «Προτίμησε τα διχαστικά παιγνίδια στα οποία αρέσκεται. Απέτυχε» πρόσθεσε.
Ο κ. Λυκούδης σημείωσε ότι «αποτελεί προσβολή του ΣΥΡΙΖΑ προς τους πολίτες του κεντροαριστερού χώρου, η πρόταση περί 'προοδευτικού μετώπου', όταν ο ίδιος (σ.σ. ο ΣΥΡΙΖΑ) συγκυβερνά με ένα λαϊκιστικό ακραίο κόμμα της Δεξιάς με τις τραγελαφικές πιρουέτες του κι όταν ο ίδιος μέχρι χθες περιφρονούσε αν δεν χλεύαζε την Κεντροαριστερά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης