Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Έδραση Ψαλλίδας: Τροποποίηση ημερομηνίας ισολογισμών μετασχηματισμού αποφάσισε η Γ.Σ.

Έδραση Ψαλλίδας: Τροποποίηση ημερομηνίας ισολογισμών μετασχηματισμού αποφάσισε η Γ.Σ.
Την τροποποίηση της ημερομηνίας των ισολογισμών μετασχηματισμού για τη συγχώνευση εταιρειών, αποφάσισε η Β' Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση της Έδραση Χ. Ψαλλλίδας
Την τροποποίηση της ημερομηνίας των ισολογισμών μετασχηματισμού για τη συγχώνευση των Ανωνύμων Εταιρειών Έδραση Χ. Ψαλλίδας Α.Τ.Ε., Edratec Ενεργειακή ΑΒΕΤΕ & Enviprosystems ATE με απορρόφηση της δεύτερης και τρίτης εταιρείας από την πρώτη, αποφάσισε η σημερινή (8/10/2018) Β' Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Έδραση Χ. Ψαλλλίδας
Σας ενημερώνουμε ότι την 08η Οκτωβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η Β' Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Έδραση Χ. Ψαλλλίδας Α.Τ.Ε., στα γραφεία της Εταιρείας, στο Κορωπί, στο 47ο Χλμ. Αττικής Οδού, κατόπιν της από 23ης Ιουλίου 2018, πρόσκλησης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.
Παρέστησαν νόμιμα 13 μέτοχοι της Εταιρείας που εκπροσωπούν 3.367.361 ονομαστικές μετοχές επί συνόλου 7.847.611 κοινών ονομαστικών μετοχών ήτοι ποσοστό 42,91%.
Συνέπεια αυτού υπήρξε η απαιτούμενη εκ του καταστατικού απαρτία του καταβλημένου μετοχικού κεφαλαίου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στο θέμα 6 της ημερήσιας διάταξης.
Θέμα 6ον: «Λήψη απόφασης για τροποποίηση της ημερομηνίας των Ισολογισμών μετασχηματισμού για τη συγχώνευση των Ανωνύμων Εταιρειών ΕΔΡΑΣΗ Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ Α.Τ.Ε. , EDRATEC ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ & ENVIPROSYSTEMS ATE με απορρόφηση της δεύτερης και τρίτης εταιρείας από την πρώτη όπως επικυρώθηκε από την απόφαση 779/2015 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών», το οποίο δεν συζητήθηκε λόγω μη υπάρχουσας αυξημένης απαρτίας στην Α΄ Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση στις 24 Σεπτεμβρίου 2018.
Η Β' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση αποφάσισε την τροποποίηση της ημερομηνίας των Ισολογισμών μετασχηματισμού για την συγχώνευση των ως άνω εταιρειών από 31.12.2017 που είχε αποφασισθεί, σε νέα ημερομηνία στις 31.12.2018.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης