Ενέργεια

Δυναμικό ξεκίνημα για τη WATT+VOLT στην αγορά του φυσικού αερίου

tags :
Δυναμικό ξεκίνημα για τη WATT+VOLT στην αγορά του φυσικού αερίου
H WATT+VOLT διευρύνει τις δραστηριότητες της και προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να αποκτήσουν φυσικό αέριο για να καλύψουν όλες τις ενεργειακές τους ανάγκες
H WATT+VOLT διευρύνει τις δραστηριότητες της και προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να αποκτήσουν φυσικό αέριο για να καλύψουν όλες τις ενεργειακές τους ανάγκες, στο σπίτι ή την επιχείρησή τους.
Με σκοπό τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της, η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και καινοτόμες υπηρεσίες, επιβεβαιώνοντας την ταυτότητά της ως ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας.
Η WATT+VOLT, παραμένοντας πιστή στο στόχο της για εξασφάλιση της βέλτιστης ενεργειακής απόδοσης αλλά και της προστασίας του περιβάλλοντος, φροντίζει να προσφέρει σε οικιακούς πελάτες και επιχειρηματίες τα πολλαπλά οφέλη που εγγυάται η χρήση του φυσικού αερίου, σε ανταγωνιστικές χρεώσεις.
Όσοι μάλιστα επιλέξουν να συνδυάσουν ρεύμα και φυσικό αέριο μπορούν να ωφεληθούν του μοναδικού προγράμματος Dual Power και να έχουν έκπτωση 30% στο φυσικό αέριο.
Η εταιρεία, που έχει λάβει Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου από το 2015, απευθύνεται σε όλους τους νέους πελάτες φυσικού αερίου που θέλουν να εμπιστευτούν έναν προμηθευτή που προσφέρει με αξιοπιστία και συνέπεια, ρεύμα σε δεκάδες χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.
Απευθύνεται, όμως, και στους υφιστάμενους πελάτες φυσικού αερίου που επιθυμούν έναν πάροχο που να καλύπτει συνολικά τις ανάγκες χρήσης τους τόσο σε φυσικό αέριο όσο και σε ηλεκτρικό ρεύμα, προτείνοντας τους έξυπνους τρόπους για εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση των εξόδων τους.
Η WATT+VOLT αποτελεί έναν ευέλικτο οργανισμό που αναπτύσσεται και εξελίσσεται διαρκώς, βάσει των νέων αναγκών που προκύπτουν παγκοσμίως στο χώρο της ενέργειας.
Με έμφαση στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών και προϊόντων βρίσκεται σε θέση να προτείνει αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα αλλά και στον τελικό καταναλωτή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης