Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Δεν θα συμπράξω μετεκλογικά ούτε με τον Τσίπρα ούτε με τον Μητσοτάκη

Λεβέντης: Δεν θα συμπράξω μετεκλογικά ούτε με τον Τσίπρα ούτε με τον Μητσοτάκη
Η Ένωση Κεντρώων θα λάβει διπλάσιο ή και τριπλάσιο ποσοστό από αυτό που μας δίνουν οι δημοσκοπήσεις λέει ο κ.Λεβέντης
Την θέση ότι δεν πρόκειται να συμπράξει μετεκλογικά ούτε με τον Αλέξη Τσίπρα ούτε με τον Κ. Μητσοτάκη διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Λεβέντης υποστήριξε ότι η ΝΔ δεν έχει καμία σχέση με την κεντροδεξιά ενώ τόνισε ότι για να συνεργαστεί με τη ΝΔ θα πρέπει πρώτα από όλα αυτή να εγκαταλείψει την ενισχυμένη αναλογική.
Παράλληλα, υποστήριξε ότι η Φώφη Γεννηματά με τη στάση της απέναντι στο σύστημα της ενισχυμένης αλλαγής διατηρεί τις ελπίδες του Κ. Μητσοτάκη για την πρωθυπουργία και ενδεχομένως για την αυτοδυναμία ενώ στράφηκε και κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την οικονομική πολιτική που ακολουθεί.
Επιπλέον, ο κ.Λεβέντης προέβλεψε ότι το ποσοστό της Ένωσης Κεντρώων θα είναι διπλάσιο ή τριπλάσιο σε σχέση με αυτό που της δίνουν οι δημοσκοπήσεις, αναφέροντας πως αν υπολογίσει κανείς την πρόθεση ψήφου με αναγωγή, τότε το κόμμα του βρίσκεται στο 4%.
«Αν μου πει ο λαός να μείνω εκτός Βουλής, θα το σεβαστώ» είπε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις αποχωρήσεις βουλευτών από το κόμμα του, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να φεύγεις και να μην παραδίδεις την έδρα σου.
Ωστόσο εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξουν άλλες αποχωρήσεις, παραδεχόμενος πάντως πως υπήρξαν λάθη σε επιλογές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης