Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Ελούντα αύριο 10/10 η 6η Σύνοδος Κορυφής Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου - Το πρόγραμμα Τσίπρα

Στην Ελούντα αύριο 10/10 η 6η Σύνοδος Κορυφής Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου - Το πρόγραμμα Τσίπρα
Στη σύνοδο θα συμμετάσχουν και αρκετοί υπουργοί της ελληνικής κυβέρνησης
Στην 6η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Ελούντα της Κρήτης, θα συμμετάσχει αύριο, Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, τον κ. Τσίπρα θα συνοδεύουν ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Γιώργος Σταθάκης, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα Ομογένειας, Τέρενς Κουίκ, ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στάθης Γιαννακίδης και ο υφυπουργός Εργασίας αρμόδιος για θέματα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Τάσος Πετρόπουλος.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρωθυπουργού έχει ως εξής:

- Από τις 10:00 έως τις 11:00 θα έχει διμερείς συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι.
- Στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί κατ' ιδίαν συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και τον Πρόεδρο της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου.
- Στις 11:50 θα ακολουθήσουν οι τριμερείς διαβουλεύσεις των αντιπροσωπειών Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου.
- Στις 13:05 θα πραγματοποιηθεί υπογραφή Συμφωνίας και Μνημονίων Συνεργασίας
- Στις 13:15 θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις του κ. Τσίπρα, του κ. Αναστασιάδη και του κ. Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
- Η τριμερής συνάντηση ολοκληρώνεται με γεύμα εργασίας των αντιπροσωπειών Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου, το οποίο θα ξεκινήσει στις 13:45.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης