Λίγο μετά το άνοιγμα του ΧΑ...

Λίγο μετά το άνοιγμα του ΧΑ...
ΑΓΟΡΑ: Ακόμα και οι πιο απαισιόδοξοι βλέπουν κάποιες ευκαιρίες μετά την πτώση. Ξεκινούν τοποθετήσεις στα χαμηλά με ορίζοντα τις 600 ή και 580 μονάδες.

Γιατί σου λένε δεν ξέρεις που θα σταματήσει και αν θα επιβεβαιώσει με ακρίβεια την τεχνική ανάλυση. Ξεκινούν από τώρα τις αγορές αλλά με κοντινά stop loss, αν στραβώσει κι άλλο το κλίμα.

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ: Ότι έχουν χαλάσει πολλά είναι γνωστό εδώ και καιρό. Τώρα πλέον «κρεμάνε» και τα τελευταία.

Μερικές μετοχές έχουν γραφήματα που σε πιάνει η καρδιά σου. Η πτώση είναι εξαιρετικά βίαιη. Βέβαια αυτό μπορεί να δώσει και υπεραξίες καλές βραχυπρόθεσμα.

JUMBO: Η προσοχή των τεχνικών αναλυτών στα 10,40 ευρώ. Απίστευτη η κατρακύλα της μετοχής από τα 16,40 ευρώ που έπιασε αρχές Φλεβάρη. Περιμένουμε τα αποτελέσματα χρήσης.

Στα πρώτα λεπτά της συνεδρίασης έγραψε χαμηλό 10,56 ευρώ με υψηλό τα 10,98 ευρώ. Αποτίμηση 1,48 δισ. ευρώ.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Αντιδρούν ανοδικά στο ξεκίνημα Τράπεζα Πειραιώς και Eurobank – Alpha Bank και Εθνική ακολουθούν με μικρότερη άνοδο.

ΕΧΑΕ: Ευνοείται από τον τζίρο που κάπως πάει να ξεθαρρέψει, θα ευνοηθεί αν γίνουν αυξήσεις στις τράπεζες, αλλά από την άλλη η αποφυγή ανάληψης ρίσκου και το μεγάλο πλήγμα στην αξιοπιστία την κρατάει καθηλωμένη.

ΝΗΡΕΥΣ: Μεγάλη εντολή αγοράς (σε όγκο) στα 0,16 ευρώ. Λέτε να γίνουν τίποτα μάχες με τους πρώην μεγαλομετόχους και νυν μικρομετόχους;

FOLLI FOLLIE: Θυμήθηκαν να δεσμεύσουν τους λογαριασμούς. Λες και με capital controls τόσο καιρό αυτοί θα είχαν τα λεφτά τους στην Ελλάδα. Λες και με τόσες θυγατρικές δεν θα είχαν κάνει όσους κύκλους ήθελαν τα λεφτά τους.

Στέλεχος της αγοράς ανέφερε πως αν μπορούσε θα έπαιρνε διαβατήρια…

bankingnews.gr

BREAKING NEWS