Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΑΒ Βασιλόπουλος: Τι απαντά για τον ...βάτραχο που βρέθηκε σε συσκευασμένη σαλάτα

ΑΒ Βασιλόπουλος: Τι απαντά για τον ...βάτραχο που βρέθηκε σε συσκευασμένη σαλάτα
Τι απαντά ο ΑΒ στο περιστατικό που έχει προκαλεί αλγεινή εντύπωση
Στο περιστατικό με τον εντοπισμό...βατράχουν σε συσκευασμένη σαλάτα, το οποίο έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, απάντησε ο ΑΒ Βασιλόπουλος μέσω Facebook.
Όπως αναφέρει η αλυσίδα σούπερμάρκετ, "το συμβάν όντως συνέβη σε κατάστημα μας και έχει μπει στην διαδικασία Red Bag (διαδικασία ποιοτικού ελέγχου προϊόντων).
Ο προμηθευτής μας έχει ενημερωθεί σχετικά με το γεγονός, έχει λάβει ήδη τις κατάλληλες ενέργειες και έχει δεσμευτεί ώστε να μην ξανασυμβεί αντίστοιχο γεγονός στο μέλλον. Ως ΑΒ παρακολουθούμε στενά το θέμα με στόχο να διασφαλίζουμε κάθε μέρα την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων μας".

www.bankingnews.gr

 

 

 

Σύμφωνα με την απάντηση λοιπόν της AB Βασιλόπουλος "το συμβάν όντως συνέβη σε κατάστημα μας και έχει μπει στην διαδικασία Red Bag (διαδικασία ποιοτικού ελέγχου προϊόντων). Ο προμηθευτής μας έχει ενημερωθεί σχετικά με το γεγονός, έχει λάβει ήδη τις κατάλληλες ενέργειες και έχει δεσμευτεί ώστε να μην ξανασυμβεί αντίστοιχο γεγονός στο μέλλον. Ως ΑΒ παρακολουθούμε στενά το θέμα με στόχο να διασφαλίζουμε κάθε μέρα την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων μας".

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης