Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δρακόντεια αστυνόμευση στο Πεδίον του Άρεως, αλλάζει την εικόνα του πάρκου

tags :
Δρακόντεια αστυνόμευση στο Πεδίον του Άρεως, αλλάζει την εικόνα του πάρκου
Αλλάζει σταδιακά η εικόνα στο Πεδίον του Άρεως τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς πλέον είναι έντονη η παρουσία της Αστυνομίας
Αλλάζει σταδιακά η εικόνα στο Πεδίον του Άρεως τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς πλέον είναι έντονη η παρουσία της Αστυνομίας.
Εντός του πάρκου υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις σε καθημερινή και μόνιμη βάση, ενώ οι εικόνες της ανεξέλεγκτης δράσης διακινητών και ουσιοεξαρτημένων να περιφέρονται από το πρωί στο εσωτερικό του κάνοντας χρήση μπροστά στα μάτια κατοίκων και περαστικών φαίνεται ότι αποτελούν παρελθόν.
Την ίδια ώρα, με εντολή της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη, έγινε συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας και η φύλαξη του πάρκου, εντός και εκτός, είναι πλέον σε 24ωρη βάση. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται από τις 6 το πρωί σε όλες τις εισόδους και αποχωρούν στις 11 το βράδυ που κλείνουν οι συρόμενες πόρτες.
Κατά την διάρκεια της ημέρας, δύναμη της ΕΛ.ΑΣ., περιπολικά και μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ πραγματοποιούν πεζές και εποχούμενες περιπολίες οι οποίες συνεχίζονται και κατά την διάρκεια της νύχτας γύρω από το πάρκο.
Πάντως κατά των ανδρών της Αστυνομίας επιτέθηκαν προχθές άγνωστοι με πέτρες και μάρμαρα. Η ομάδα φέρεται ότι βγήκε από την ΑΣΟΕΕ σύμφωνα με τον Alpha.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης