Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Μετά το κλείσιμο του ΧΑ – Παραμιλούν οι πρωινοί αγοραστές

tags :
Μετά το κλείσιμο του ΧΑ – Παραμιλούν οι πρωινοί αγοραστές
ΑΓΟΡΑ: Ξεχώρισαν οι άντρες από τα αγοράκια. Jumbo και Motor Oil έδωσαν απαντήσεις. Προσπάθησαν και άλλες που οι επενδυτές έχουν καλά κέρδη αν και έβγαιναν πολλά χαρτιά.

Υψηλό ημέρας στις 643,15 μονάδες και στο +2,71%. Εξανεμίστηκε όλη η άνοδος και έκλεισε και οριακά χαμηλότερα ο γενικός δείκτης. Σφαγή δηλαδή για όσους πίστεψαν και αγόρασαν στα ψηλά.

ΔΕΗ: Ό,τι και να λέει η διοίκηση και όπου και αν ρίχνει την ευθύνη το ταμπλό μιλάει από μόνο του.
Πάει προς τα ιστορικά χαμηλά η μετοχή και οι σορτάκηδες αντί να κλείνουν αυξάνουν θέσεις. Φανταστείτε τι περιμένουν.

Θέλει λέει να μεγαλώσει και να πρωταγωνιστήσει. Και εμείς που πιστεύαμε πως πρέπει από το νόμο να μικρύνει. Στο ταμπλό πάντως έχει μικρύνει αρκετά.

ΓΕΚΤΕΡΝΑ: Πολλά χαρτιά έβγαιναν στα 4,90 ευρώ. Εκεί έκλεισε τελικά η μετοχή αλλά ανοδικά και μάλιστα σχεδόν 3%

ΛΑΜΔΑ:
Η περιοχή γύρω από τα 5,80 ευρώ άντεξε και πάλι και έδωσε αντίδραση. Όσοι την παρακολουθούν πόνταρα εκεί και ήδη γράφουν κέρδη

JUMBO: Στο +7% και έκλεισε στόματα. Να γιατί διαφέρει από κάποιες άλλες.

ΕΛΠΕ: Συνεχίζεται το σφυροκόπημα.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Καμία εμπιστοσύνη.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Από τις λίγες μετοχές που οι ιδιοκτήτες αγοράζουν ψηλά και οι μέτοχοι τους φορτώνουν τα χαρτιά. Στα 1,26 ευρώ και στο -6,53% και χαμηλό 19 μηνών.

ΠΤΩΣΗ: Υπάρχουν μετοχές που έχουν κάνει τεράστιο ράλι και οι επενδυτές έχουν κέρδη τρελά. Λογικό να διορθώσει και λίγο η ΤΕΝΕΡΓΑ ή η Aegean.

Δηλαδή τι παράπονο να έχει κάποιος από αυτές; Και επιστροφές στους μετόχους και μεγάλη άνοδος στο ταμπλό. Ας πάρουν και καμιά ανάσα.

COCA COLA: Έχει αρχίσει και δεν βάζει «πλάτη» όπως παλιά. Από αποτίμηση 11 δις. ευρώ τώρα στα 9,7 δις. ευρώ αλλά και πάλι δεν μας φαίνονται λίγα.

ΑΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ: Επειδή οι επενδυτές πετάνε τα χαρτιά τους, καλύτερα να προσέχουμε τις πραγματικά φθηνές που γύρισαν χαμηλότερα.

Αυτές δηλαδή που δεν χρωστάνε τα μαλλιά του κεφαλιού τους, αυτές που έχουν υψηλή καθαρή θέση, καλή ρευστότητα και κερδοφορία. Για τις άλλες ας πρόσεχαν.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης