Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Ο Τσίπρας θα έπρεπε ήδη να έχει αποπέμψει τον Καμμένο – Δεν σχολιάζω τους ΑΝΕΛ

Μπακογιάννη: Ο Τσίπρας θα έπρεπε ήδη να έχει αποπέμψει τον Καμμένο – Δεν σχολιάζω τους ΑΝΕΛ
Πρόκειται για τραγέλαφο που εκθέτει διεθνώς την χώρα είπε η κα.Μπακογιάννη για τον Π. Καμμένο
Την θέση πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα έπρεπε να είχε ήδη αποπέμψει τον Π. Καμμένο διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη σχολιάζοντας την πρόταση Καμμένου σε Αμερικανούς υπουργούς για το εναλλακτικό του σχέδιο για το Σκοπιανό σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η Συμφωνία των Πρεσπών.
«Έπρεπε να έχει ήδη αποπέμψει τον Καμμένο ο πρωθυπουργός» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ η κα.Μπακογιάννη, η οποία υποστήριξε ότι όταν η ίδια ήταν υπουργός Εξωτερικών προετοίμαζε και μέτραγε την τελευταία της κουβέντα με τον τότε υπ. Άμυνας, Β. Μεϊμαράκη.
«Είναι η πρώτη φορά που συμφωνώ με την Εφημερίδα των Συντακτών, ότι ο Καμμένος βλάπτει τη χώρα», υποστήριξε η κα.Μπακογιάννη, κάνοντας λόγο για τραγέλαφο που εκθέτει διεθνώς την Ελλάδα.
Σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών και κατά πόσο αυτή θα περάσει από την ΠΓΔΜ, η βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει, αναγνωρίζοντας πάντως ότι έχουν πέσει όλοι επάνω για να την ψηφίσουν στα Σκόπια.
Σε ερώτηση για το πώς σχολιάζει τη δήλωση Τοσουνίδη για τα περί στήριξης πρότασης μομφής της ΝΔ, υπό όρους, η κα. Μπακογιάννη είπε ότι «εδώ και δύο χρόνια έχω πάψει να σχολιάζω τους ΑΝΕΛ».
«Αν η κυβέρνηση Τσίπρα κυρώσει τελικά τη Συμφωνία των Πρεσπών, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο από την επόμενη κυβέρνηση να αλλάξει τα δεδομένα» τόνισε η κα.Μπακογιάννη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης