Νέος Διευθυντής Εκπαίδευσης Δικτύου Πωλήσεων της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική ο Θ. Τσαγκουρνός

Νέος Διευθυντής Εκπαίδευσης Δικτύου Πωλήσεων της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική ο Θ. Τσαγκουρνός
Στόχος της εταιρίας η εκπόνηση ενός πλήρους Εκπαιδευτικού Προγράμματος, προσαρμοσμένου στις επίκαιρες ανάγκες των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών
Στον τομέα της Εκπαίδευσης του Δικτύου Πωλήσεων επενδύει η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, έχοντας εντάξει πρόσφατα στο δυναμικό της ένα αξιόλογο και έμπειρο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς, τον κ. Θεόδωρο Τσαγκουρνό, διευθυντή Εκπαίδευσης, Υποστήριξης & Ανάπτυξης Δικτύου Πωλήσεων.
Ο κ. Θ. Τσαγκουρνός διαθέτει πολυετή εμπειρία στον ασφαλιστικό χώρο σε ανάλογες θέσεις, κατέχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων, πιστοποίηση από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε θέματα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών, ΜΒΑ Total Quality Management από το University of Leicester και έχει ολοκληρώσει με επιτυχία το ετήσιο πρόγραμμα του ΕΙΑΣ.
Πρόσφατα η εταιρία εγκαινίασε το Νέο της Εκπαιδευτικό Κέντρο, στις εγκαταστάσεις των Κεντρικών της Γραφείων, όπου έχει ξεκινήσει μια σειρά Εκπαιδευτικών Συναντήσεων, ενημερώνοντας το Δίκτυό της για τα ανταγωνιστικά προϊόντα όλων των κλάδων στους οποίους δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική. Στόχος της εταιρίας η εκπόνηση ενός πλήρους Εκπαιδευτικού Προγράμματος, προσαρμοσμένου στις επίκαιρες ανάγκες των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.
Η κα Θεοδώρα Σταθούρου, γενική διευθύντρια Πωλήσεων, Marketing και Εκπαίδευσης της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, δήλωσε: «Επενδύουμε στη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας με ποιοτικά χαρακτηριστικά, στοχεύοντας στην ανάπτυξη αλλά και την άριστη εξυπηρέτηση του Δικτύου Πωλήσεων της εταιρίας μας.
Παράλληλα, στην ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική πιστεύουμε ότι η Εκπαίδευση είναι καίριας σημασίας, δεδομένου ότι η παιδεία είναι αυτή που μας εφοδιάζει πάντα με τις δεξιότητες που χρειαζόμαστε για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας.
Θέλουμε η σχέση με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας να έχει προστιθέμενη αξία, ιδιαίτερα σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από σημαντικές κανονιστικές αλλαγές και που γίνεται όλο και περισσότερο ψηφιακή.
Καλωσορίζουμε τον κ. Θεόδωρο Τσαγκουρνό στην οικογένεια της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS