Μετά το κλείσιμο του ΧΑ - Έστω και οριακά κατάφερε να κλείσει ανοδικά

Μετά το κλείσιμο του ΧΑ - Έστω και οριακά κατάφερε να κλείσει ανοδικά
ΑΓΟΡΑ: Από τα ολότελα… καλή και αυτή η αντίδραση. Οριακή αλλά τουλάχιστον δεν χάσαμε μονάδες. Ο τζίρος χαμηλός και η πλειονότητα των μετοχών με απώλειες.

Πειραιώς και Εθνική βοήθησαν, αντέδρασε λίγο και η ΔΕΗ αλλά αυτή που ξεχώρισε σήμερα ήταν σίγουρα η μετοχή της Jumbo.

JUMBO: Χαμηλό ημέρας στα 11,22 ευρώ και στο -4,10% και υψηλό στα 12,04 ευρώ και στο +2,91% πριν τις δημοπρασίες. Και στις δημοπρασίες κάποιος βάζει εντολή αγοράς 57 χιλ. τεμαχίων στα 13 ευρώ και στο +11% και κλείνει τελικά η μετοχή στα 12,20 ευρώ με άνοδο 4,27%.

Τουλάχιστον μήνυμα έστειλε ο αγοραστής και μάλλον είναι συνέχεια της χθεσινής κίνησης. Το σημαντικό τεχνικά ότι έκλεισε πάνω από τα 12 ευρώ και μάλιστα τα πέρασε για πλάκα.

JUMBO (ΙΙ): Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας ακούγονται ξανά τα γνωστά όπως είχαν ακουστεί τότε με την Folli Follie, ότι δηλαδή υπάρχει κι άλλη.

Όποτε όμως κάτι ακούγεται, κάποιος βάζει το χέρι στην τσέπη και φωνάζει στο ταμπλό «παρών». Αυτό κάτι λέει ή λέει αν θέλετε σε αυτούς που τα πιστεύουν να του δώσουν τα χαρτιά και μάλιστα ψηλά.

Δεν βάζουμε πλέον το χέρι μας στη φωτιά για κανέναν, αφού δεν υπάρχει εμπιστοσύνη μετά τα αίσχη της οικογένειας Κουτσολιούτσου. Αλλά στα δικά της μαγαζιά βλέπεις και κόσμο και τζίρο.

ΟΠΑΠ: Αύριο θα λείπουν 0,10 ευρώ λόγω μερίσματος. Περαιτέρω πτώση τον φέρνει κοντά σε καλή αντίσταση και κάποιοι δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να κτίσουν θέση.

ΓΕΚΤΕΡΝΑ: Να την κατηγορήσεις ότι έπεσε 4,18%; Εδώ έχει κάνει άλματα και έχει μοιράσει απλόχερα κέρδη στους μετόχους της. Ας διορθώσει και αυτή. Πάντως όγκο δεν έκανε.

ΛΑΜΔΑ: Δεν έδωσε συνέχεια στην αντίδραση. Αντιθέτως γύρισε ξανά προς τα 5,80 ευρώ και αν φύγει χαμηλότερα πάει για 5,50-5,40 ευρώ.

ΧΑ: Βλέμματα στραμμένα στη Wall Street μέχρι το αυριανό άνοιγμα. Έχει περιθώρια για λίγο πιο κάτω η αγορά, αλλά οι τοποθετήσεις κάποιων έχουν ήδη ξεκινήσει.

Στοίχημα είναι και δεν ξέρουν αν θα τους βγει, αλλά κάποιες αποτιμήσεις έγιναν και πάλι ελκυστικές. Τα θεμελιώδη σε πρώτο πλάνο και οι στηρίξεις που δείχνει η τεχνική ανάλυση.bankingnews.gr

BREAKING NEWS