Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης: Στη Βουλή η τελική απόφαση για τη Συμφωνία των Πρεσπών – Εκεί θα αναμετρηθούν όλοι

Ζαχαριάδης: Στη Βουλή η τελική απόφαση για τη Συμφωνία των Πρεσπών – Εκεί θα αναμετρηθούν όλοι
Η ΝΔ έχει κάνει λάθος σε όλες τις προβλέψεις της για την ελληνική οικονομία από το 2015 είπε ο κ.Ζαχαριάδης
Στη Βουλή θα ληφθεί η οριστική και τελική απόφαση για τη Συμφωνία των Πρεσπών και εκεί θα αναμετρηθούν όλοι υποστήριξε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις πρόσφατες αναταράξεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης με αφορμή τις δηλώσεις του Π. Καμμένου στις ΗΠΑ για το Σκοπιανό και τις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις στην Ελλάδα.
«Όταν συγκροτούσαμε αυτή την κυβέρνηση με τον κ. Καμμένο, και τον Γενάρη και τον Σεπτέμβρη του 2015, όλοι γνωρίζαμε τις απόψεις του πάνω σε μια σειρά θεμάτων, όπως το Μακεδονικό.
Τότε δεν ήταν στην ατζέντα της κυβέρνησης.
Επί της ουσίας η προγραμματική μας συμφωνία συναρθρώνεται στην προσπάθεια να βγει η χώρα από το μνημόνιο -εμείς λέμε ότι βγήκε, το καταφέραμε αυτό- στην ανάκαμψη του βιοτικού επιπέδου των πολιτών, που είναι το μεγάλο στοίχημα τους επόμενους 11 μήνες έως τις εθνικές εκλογές και στη μεγάλη μάχη κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής, την κάθαρση του πολιτικού βίου», είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM»  ο κ.Ζαχαριάδης, αναφέροντας πως ήταν γνωστή η θέση και η τοποθέτηση των ΑΝΕΛ και ότι «αναφορικά με αυτό το ζήτημα την τελική ευθύνη και την τελική απόφαση θα την πάρει το Κοινοβούλιο».
«Θα πορευτούμε με αυτή τη διαφωνία, με αυτή τη διαφοροποίηση γιατί αυτά τα οποία μας ενώνουν είναι σημαντικά, είναι πολλά και δεν πρέπει να χαλάσουν και δεν πρέπει να ανατραπούν σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για τα οικονομικά δεδομένα και μεγέθη της χώρας» τόνισε ο κ.Ζαχαριάδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις εκτιμήσεις της ΝΔ για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.
«Την προηγούμενη εβδομάδα έλεγαν ότι η πτώση στο Χρηματιστήριο αποτυπώνει ένα κακό οικονομικό κλίμα και προοπτικές αρνητικές για την ελληνική οικονομία.
Η ΝΔ έχει κάνει λάθος σε όλες τις προβλέψεις της από το 2015 έως σήμερα [...] και θα ήταν καλύτερα να πει ότι έκανε κάποιες λάθος εκτιμήσεις και προσπαθεί να αναπροσαρμόσει τα δεδομένα και να κάνει σωστές εκτιμήσεις, όπως κάνει και το ΔΝΤ, και να ζητήσει και κανένα "συγγνώμη", όπως επίσης πρέπει να κάνει και το ΔΝΤ και να το κάνει στην πράξη» τόνισε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης