Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή είναι ένα Κίνημα Αγωνιστών και όχι πολιτευτών

Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή είναι ένα Κίνημα Αγωνιστών και όχι πολιτευτών
Μιχαλολιάκος: Η συμφωνία των Πρεσπών παραχωρεί το όνομα της Μακεδονίας, την Ιστορία μας, καθώς και γλώσσα και εθνότητα στους Σκοπιανούς
Στο "Ράδιο Ενημέρωση Πιερίας" και στον δημοσιογράφο Μιχάλη Κανταρτζή φιλοξενήθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, όπου σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.
Αρχικά, καυτηρίασε τις δηλώσεις Πάνου Καμμένου στις ΗΠΑ για νέες βάσεις και ανάπτυξη αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων σε όλη την Χώρα, χαρακτηρίζοντάς τις ως εθνικά απαράδεκτες.
Για την συμφωνία των Πρεσπών επανέλαβε πως παραχωρεί το όνομα της Μακεδονίας, την Ιστορία μας, καθώς και γλώσσα και εθνότητα στους Σκοπιανούς, τονίζοντας πως μόνο η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για την κατάργησή της.
Για το μείζον ζήτημα των συνεχιζόμενων λαθρομεταναστευτικών ροών σημείωσε πως στην Ελλάδα εισβάλλουν παράνομοι μετανάστες από 92 διαφορετικές εθνότητες -μέχρι και από την Αϊτή - και όχι πρόσφυγες πολέμου.
Για τις τουρκικές προκλήσεις, αλλά και για την Βόρεια Ήπειρο δήλωσε πως η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να σταματήσει την ηττοπαθή πολιτική έναντι των γειτόνων της και να προχωρήσει αποφασιστικά στις νόμιμες διεκδικήσεις της.
Τέλος, τόνισε πως παρά την φίμωση και λασπολογία από ένα ολόκληρο σύστημα η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει, καθώς είναι το διαφορετικό απευθύνεται σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό.
Η Χρυσή Αυγή είναι ένα Κίνημα Αγωνιστών και όχι πολιτευτών!


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης