Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέα απώλεια για την κυβέρνηση Trump - Ένα βήμα πριν από την παραίτηση βρίσκεται ο υπουργός Άμυνας Mattis

Νέα απώλεια για την κυβέρνηση Trump - Ένα βήμα πριν από την παραίτηση βρίσκεται ο υπουργός Άμυνας Mattis
Έχω πολύ καλή σχέση μαζί του, μπορεί όμως και να παραιτηθε, νομίζω ότι είναι κατά κάποιο τρόπο Δημοκρατικός, αν θέλετε να ξέρετε
Νέες «απώλειες» μετρά η κυβέρνηση Trump καθώς ο αμερικανός υπουργός Άμυνας James Mattis βρίσκεται ένα βήμα πριν από την παραίτηση του, η οποία θα είναι μια ακόμη απώλεια για την κυβέρνηση Trump.
την «αποκάλυψη» έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος στη διάρκεια συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δικτύου CBS όταν σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με την παραίτηση του υπουργού Άμυνας είπε απλά «Δεν ξέρω, δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο».
Ο αμερικανός πρόεδρος μολονότι παραδέχτηκε ότι υπάρχουν κάποιοι στην κυβέρνηση που "δεν είναι ενθουσιασμένοι" μαζί του, είπε ότι «έχει πολύ καλή σχέση» με τον υπουργό. «Γευματίσαμε μαζί πριν από δύο ημέρες.
Έχω πολύ καλή σχέση μαζί του. Μπορεί όμως και να παραιτηθεί. Νομίζω ότι είναι κατά κάποιο τρόπο Δημοκρατικός, αν θέλετε να ξέρετε» συνέχισε ο πρόεδρος αναφερόμενος στον απόστρατο στρατηγό.
«Αλλά είναι καλός άνθρωπος. Τα πάμε πολύ καλά. Μπορεί να φύγει. Εννοώ, κάποια στιγμή, όλοι φεύγουν. Όλοι. Ο κόσμος φεύγει. Αυτή είναι η Ουάσινγκτον» είπε σε μια προσπάθεια να αιτιολογήσει τις συνεχιζόμενες απομακρύνσεις υπουργών και προσώπων από την κυβέρνηση του.
Ο trump απέρριψε ωστόσο τις πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης ότι στον Λευκό Οίκο επικρατεί χάος λέγοντας ότι πρόκειται για «ψευδείς ειδήσεις,.
Είπε όμως ότι ο ίδιος αλλάζει τα πράγματα γιατί δικαιούται να το κάνει και άφησε να εννοηθεί ότι θα δώσει αξιώματα σε νέα πρόσωπα. «Έχω στην αναμονή ανθρώπους που θα αποδεχθούν εξαιρετικοί. Θα μπουν στην κυβέρνηση, θα είναι εξαιρετικοί» είπε προαναγγέλλοντας τον διάδοχο του Mattis.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης