Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Με τη δική του πολιτική πορεύεται ο Πάνος Καμμένος ή παίζει θέατρο;

tags :
Με τη δική του πολιτική πορεύεται ο Πάνος Καμμένος ή παίζει θέατρο;
Τι προσπαθεί να πετύχει με αυτήν τη στάση του ο υπουργός Άμυνας και τι είναι αυτό που προσδιορίζει τα λεγόμενά του;
Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο Πάνος Καμμένος εξακολουθεί να παίζει… όπως έκανε στο προεκλογικό του σποτ με το τραινάκι.
Μόνο που τώρα… παίζει με τη χώρα, όταν τη μια στιγμή δίνει ραντεβού τον Μάρτιο με τον Πρωθυπουργό για την ονομασία της πΓΔΜ και την άλλη κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ παρουσιάζει τη δική του πρόταση για το θέμα αλλά προτείνει και τη δημιουργία τριών αμερικανικών στρατιωτικών βάσεων στην Ελλάδα.
Εφίδρωση και ταχυπαλμία προκάλεσε αυτή η στάση του όχι μόνο στον Αλέξη Τσίπρα που τηλεφωνικώς ενημερώθηκε για τις βαρύγδουπες τοποθετήσεις του κυβερνητικού εταίρου του αλλά και σχεδόν στο σύνολο του υπουργικού Συμβουλίου καθώς και στον Πρόεδρος της Βουλής ο οποίος επεσήμανε ότι: «Δεν είναι εύκολο να κατανοηθούν σε βάθος τα όσα είπε. Αναμένω και στις δύο βάσεις των θεμάτων που έθεσε να δώσει ερμηνείες. Με βάση αυτό που έχω κατανοήσει, είναι λάθος σε κάθε κατεύθυνση».
Τι προσπαθεί να πετύχει με αυτήν τη στάση του ο υπουργός Άμυνας και τι είναι αυτό που προσδιορίζει τα λεγόμενά του;
Η καταβαράθρωση του εκλογικού ποσοστού του;
Οι απώλειες της κοινοβουλευτικής του δύναμης καθώς έχει μείνει με 7 βουλευτές τους οποίους δε φαίνεται να τους.. ελέγχει και όλους;
Η πεποίθησή του ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο θα προσελκύσει το ενδιαφέρον ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας;
Πιστεύει ότι οι απόψεις και θέσεις του, λόγω της κυβερνητικής συμμαχίας, έχουν την ίδια βαρύτητα με αυτή του Πρωθυπουργού; 
Ή γιατί τελικά του αρέσει απλά και μόνο να… παίζει;
Το σίγουρο είναι ότι όποιος κι αν είναι ο λόγος, το αποτέλεσμα τρομάζει και ανησυχεί. Και, ίσως, πριν προλάβουν να τον… εκπαραθυρώσουν από την κυβέρνηση με το φόβο ενός… ατυχήματος είτε αυτό αφορά στα εσωτερικά είτε στα εξωτερικά θέματα να επέλεγε ο ίδιος έναν τρόπο αποχώρησης για να μπορέσει να σταθεί και αύριο στην πολιτική ζωή της χώρας… Εκτός αν το παιχνίδι που διάλεξε αυτή τη φορά έχει το δικό του ρίσκο!

www.bankingnew.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης