Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τι απαντά ο Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) στην κατηγορία Καμμένου για ρουσφέτια – Να φύγει από το υπουργείο Άμυνας

tags :
Τι απαντά ο Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) στην κατηγορία Καμμένου για ρουσφέτια – Να φύγει από το υπουργείο Άμυνας
Δεν μπορεί να είναι υπουργός Εθνικής Άμυνας και να βάζει μπροστά την προσωπική του ατζέντα και την ατζέντα των ΑΝΕΛ είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Απάντηση στον Π. Καμμένο, ο οποίος τον χαρακτήρισε φουκαρά και ότι του έχει ζητήσει ρουσφέτια, έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Παπαδόπουλος, ο οποίος ζήτησε να φύγει από το υπουργείο Άμυνας ο κ.Καμμένος.
Σε δηλώσεις του στο Real Fm και ερωτηθείς για τα ρουσφέτια που του καταλόγισε ο υπουργός Άμυνας, ο κ.Παπαδόπουλος είπε ότι πρόκειται για ένα αίτημα της κοινωνίας των Τρικάλων προκειμένου ένα στρατόπεδο να γίνει διαχρονικό ιστορικό μουσείο.
«Ένα αίτημα της κοινωνίας των Τρικάλων, ένα στρατόπεδο στην περιοχή μας να γίνει διαχρονικό ιστορικό μουσείο το οποίο το ζητά η δημοτική Αρχή και όλοι οι φορείς του νομού.
Του ζητήσαμε εδώ και πάνω από ένα χρόνο μία συνάντηση για να το προωθήσουμε και λέει ότι είναι ρουσφέτι» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Παπαδόπουλος.
«Είπα ότι εφόσον βάζει την προσωπική ατζέντα και την ατζέντα των ΑΝΕΛ στο προσκήνιο πως δεν μπορεί να είναι και υπουργός Εθνικής Άμυνας...
Επειδή ξέρω ότι θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό - είχε μαζί του και πριν από δέκα μέρες και είχε υποσχεθεί ότι μέχρι τον Μάρτιο δεν θα έβαζε καινούργια ζητήματα αλλά μόνον αυτά που αφορούν το πώς θα απαλύνουμε τον πόνο στα κοινωνικά στρώματα που υπέστησαν τα βάρη του μνημονίου και τα ζητήματα της κάθαρσης – πρέπει αυτά να διευκρινιστούν σε αυτή τη συνάντηση» είπε ο κ.Παπαδόπουλος, επισημαίνοντας ότι ο πρωθυπουργός έχει τη δυνατότητα μόνος του να κάνει τις επιλογές που θέλει για το υπουργικό συμβούλιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης