Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουβέλης: Καμμένος και ΑΝΕΛ μετέχουν στην κυβέρνηση – Οφείλει να διαφοροποιηθεί η ΔΗΜΑΡ για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Κουβέλης: Καμμένος και ΑΝΕΛ μετέχουν στην κυβέρνηση – Οφείλει να διαφοροποιηθεί η ΔΗΜΑΡ για τη Συμφωνία των Πρεσπών
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτός σε συνεργασίες στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων υποστήριξε ο κ.Κουβέλης
Την θέση ότι οι ΑΝΕΛ εξακολουθούν να μετέχουν στην κυβέρνηση διατύπωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, Φ. Κουβέλης, ο οποίος υποστήριξε ότι η ΔΗΜΑΡ οφείλει να διαφοροποιηθεί για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Είναι σαφές και καθαρό ότι ο κ. Καμμένος, οι ΑΝΕΛ μετέχουν στην κυβέρνηση, συνεργάζονται και θα συνεργάζονται παρά το γεγονός ότι τα όσα διατυπώθηκαν από την πλευρά του κ. Καμμένου δεν αποτελούν την κεντρική πολιτική επιλογή της κυβέρνησης, αναφορικά με το ζήτημα της εξωτερικής πολιτικής» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Κουβέλης, ο οποίος ερωτηθείς για τις μετεκλογικές συνεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ και αν σε αυτές εντάσσεται μια επόμενη μετεκλογική συνεργασία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ο κ. Κουβέλης είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτός σε συνεργασίες στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων και προγραμματικών κοινών θέσεων.
«Οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2019» τόνισε ο κ.Κουβέλης, ο οποίος σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, εκτίμησε ότι θα περάσει από την ελληνική Βουλή, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία στην ΠΓΔΜ.
Μάλιστα, υπογράμμισε ότι η ΔΗΜΑΡ οφείλει να διαφοροποιηθεί.
«Εύχομαι ο ένας βουλευτής από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ να θυμηθεί και να αξιολογήσει την συγκεκριμένη θέση για την προώθηση της επίλυσης του ζητήματος με την ΠΓΔΜ» τόνισε ο κ.Κουβέλης, ο οποίος εκτίμησε ότι σε περίπτωση πρότασης μομφής από τη ΝΔ, η κυβέρνηση θα λάβει την ψήφο εμπιστοσύνης.
«Δεν θα μπω στη διαδικασία ποιοι θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση» τόνισε ο κ.Κουβέλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης