Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εκπρόσωπος May: Υπάρχουν τρόποι επίλυσης του ζητήματος των ιρλανδικών συνόρων - Θα υπάρξει συμφωνία για το Brexit

Εκπρόσωπος May: Υπάρχουν τρόποι επίλυσης του ζητήματος των ιρλανδικών συνόρων - Θα υπάρξει συμφωνία για το Brexit
Η Βρετανία πιστεύει ότι υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να επιτευχθεί μια συμφωνία για τη διευθέτηση των χερσαίων συνόρων της με την ΕΕ, δήλωσε εκπρόσωπος της Theresa May
Η Βρετανία πιστεύει ότι υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να επιτευχθεί μια συμφωνία για τη διευθέτηση των χερσαίων συνόρων της με την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ η Theresa May, εξακολουθεί να είναι σίγουρη ότι θα υπάρξει συμφωνία για το Brexit, δήλωσε σήμερα (15/10/2018) εκπρόσωπος της βρετανίδας πρωθυπουργού.
«Υπάρχουν πολλά μέσα για να επιτύχουμε αυτό που θέλουμε να επιτύχουμε», δήλωσε ο εκπρόσωπος, αρνούμενος, ωστόσο, να προβεί σε περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνομιλίες.
Ο εκπρόσωπος δήλωσε ακόμη στους δημοσιογράφους ότι οι συνομιλίες έφτασαν σε αδιέξοδο το σαββατοκύριακο επειδή η ΕΕ εξακολουθεί να επιμένει στη συμφωνία «backstop», που περιλαμβάνει ένα σύνορο στη Θάλασσα της Ιρλανδίας -κάτι που έχει αποκλειστεί από τη May, προειδοποιώντας ότι κάτι τέτοιο θα διέλυε το Ηνωμένο Βασίλειο.
Ο ίδιος δήλωσε ακόμη ότι η May θα προβεί αργότερα σήμερα σε δήλωση ενώπιον του κοινοβουλίου, σχετικά με την αποτυχία των συνομιλιών του σαββατοκύριακου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης