Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Σημαντικές διακρίσεις για την APIVITA στα βραβεία HR Awards 2018

tags :
Σημαντικές διακρίσεις για την APIVITA στα βραβεία HR Awards 2018
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η APIVITA βραβεύεται στα HR Awards
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η APIVITA βραβεύεται στα HR Awards και οι διακρίσεις αυτές έρχονται να ενισχύσουν τη φιλοσοφία της εταιρείας που από την ίδρυσή της, το 1979, τοποθετεί τους ανθρώπους της και την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στην καρδιά της λειτουργίας της.
Συγκεκριμένα, η APIVITA διακρίθηκε στις κατηγορίες Learning & Development και Corporate Social Responsibility, αποσπώντας βραβεία Silver και στις δύο κατηγορίες.
Στην κατηγορία Learning & Development / Best Youth Employment Initiative η APIVITA ξεχώρισε για την πρωτοβουλία “ BEE The Future”, ένα 360ο ολιστικό Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης που δίνει την ευκαιρία σε ταλαντούχους φοιτητές να έρθουν σε επαφή με την αγορά εργασίας και να εξειδικευτούν στον τομέα ενδιαφέροντός τους μέσα σε ένα δυναμικό και συνεχώς αναπτυσσόμενο περιβάλλον. 
Με σύνθημα “ BEE Skilled - BEE On Board”, εργαζόμενοι από όλα τα τμήματα συμμετέχουν σε ένα δομημένο πρόγραμμα συμβάλλοντας στη δημιουργία ευκαιριών για νέους που ξεκινούν την καριέρα τους.
Μάλιστα την τελευταία πενταετία ο αριθμός των ατόμων που εκπόνησαν την πρακτική τους άσκηση στην APIVITA ξεπέρασε τους 210, ενώ το συνολικό ποσοστό απορρόφησης τους με την ανάληψη Entry Level θέσεων αγγίζει το 20%. Αξίζει να σημειωθεί ότι για 3η συνεχόμενη χρονιά η APIVITA συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τις εταιρίες που επιθυμούν να απασχοληθούν οι νέοι, σύμφωνα με την έρευνα Καριέρα & Γενιά Y του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Επιπλέον, στην κατηγορία Corporate Social Responsibility / Best Corporate Social Responsibility Initiative η APIVITA βραβεύθηκε για την εθελοντική ομάδα της εταιρείας “APIVITA RUNNING BEES”, αλλά και γενικότερα για την μακρόχρονη πίστη και δέσμευσή της σε ένα αειφόρο μοντέλο επιχειρηματικότητας που θέτει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως προτεραιότητα.
Η ομάδα “ APIVITA RUNNING BEES” συμμετέχει σε αθλητικές διοργανώσεις και συγκεντρώνει χρήματα, καθώς για κάθε χιλιόμετρο που τρέχει ένας εργαζόμενος, η εταιρεία συνεισφέρει με τη σειρά της με ένα ποσό.
Με αυτό τον τρόπο ενισχύεται η συμμετοχή των εργαζομένων σε αθλητικά γεγονότα συνδέοντας αυτή τους την προσπάθεια με ένα καλό σκοπό.
Ο κ. Αναγνώστης Τσουκαλάς, Head of HR της APIVITA, σχολίασε σχετικά μετά την παραλαβή των βραβείων:
«Για 3η συνεχόμενη χρονιά αναγνωρίζεται από τα HR Awards η δέσμευση της APIVITA και των ανθρώπων της στη συνεχή βελτίωση και στη δημιουργία αξίας.
Συγχαρητήρια στους 276 ανθρώπους της APIVITA οι οποίοι καθημερινά με πάθος, ήθος και γνώση μεταφέρουν έμπρακτα το μήνυμα της εταιρείας: “ Pollinate Beauty”» .
Η τελετή απονομής των HR Awards 2018 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και συνολικά διακρίθηκαν 20 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας και ΜΚΟ. Τα HR Awards διοργανώνονται για 4η συνεχή χρονιά από το περιοδικό HR Professional και την Boussias Communications, με στόχο να αναδείξουν τις πρωτοβουλίες, τις καινοτόμες πρακτικές και τις πολιτικές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.
Η κριτική επιτροπή αποτελείται από καθηγητές και εμπειρογνώμονες του κλάδου, καθώς και εκπροσώπους των φορέων που στηρίζουν τα βραβεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης