Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Phoenix Capital: Στο χείλος του γκρεμού η Wall Street - Έρχεται κατάρρευση

Phoenix Capital: Στο χείλος του γκρεμού η Wall Street - Έρχεται κατάρρευση
Οι μετοχές βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού τονίζει στο τελευταίο της report η εταιρία παροχής επενδυτικών συμβουλών Phoenix Capital
Οι μετοχές βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού τονίζει στο τελευταίο της report η εταιρία παροχής επενδυτικών συμβουλών Phoenix Capital.
Μόνο μέσω πολλαπλών τεχνικών τοποθετήσων από χρηματιστηριακές εταιρίες σε μετοχές "κλειδιά" κατάφεραν οι μετοχές να ανακτήσουν το κινητό μέσο όρο 200 ημερών την Παρασκευή (12/10).



Αυτή η γραμμή έχει μεγάλη σημασία, καθώς έχει ενεργήσει ως αποφασιστική στήριξη από τότε που ξεκίνησε αυτή η τελευταία "bull market" στις αρχές του 2016.
Το γεγονός ότι απαιτήθηκε μπαράζ τοποθετήσων σε μετοχές "κλειδιά" για να ανακτηθεί, σημαίνει ότι οι μετοχές έχουν σοβαρό πρόβλημα.




Έτσι, ενώ είναι πιθανό να υπάρκει μια ανάκαμψη αυτή την εβδομάδα (είναι η εβδομάδα λήξης παραγώγων, η οποία συνήθως περιλαμβάνει ένα ράλι κάποιου είδους), το γεγονός παραμένει ότι αν δεν ξεκινήσει τώρα ένα δυνατό ράλι στις μετοχές τότε θα υπάρξει κατάρρευση κατώ από τις 2.400 μονάδες για το δείκτη S&P 500 (2.762,27 μονάδες στις 21.26 ώρα Ελλάδος).



Δυστυχώς, φαίνεται σαν να έχει τελειώσει η "bull market".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης