Πολιτική

Χρηστίδης: Σικέ οι διαφωνίες Τσίπρα – Καμμένου – Παγκόσμια πρωτοτυπία η κατάθεση προϋπολογισμού με δύο σενάρια

Χρηστίδης: Σικέ οι διαφωνίες Τσίπρα – Καμμένου – Παγκόσμια πρωτοτυπία η κατάθεση προϋπολογισμού με δύο σενάρια
Αναδεικνύουμε ότι ο τρόπος με τον οποίο πολιτεύεται ο Καμμένος προσβάλλει την εθνική αξιοπρέπεια και αξιοπιστία είπε ο κ.Χρηστίδης
Σικέ χαρακτήρισε τις διαφωνίες μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Π. Καμμένου ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Π. Χρηστίδης, ο οποίος επιτέθηκε στην κυβέρνηση και για την κατάθεση του προσχεδίου του προϋπολογισμού για το 2019 κάνοντας λόγο για παγκόσμια πρωτοτυπία, αναφερόμενος στα δύο σενάρια που αυτός περιλαμβάνει.
«Η κυβέρνηση έχει σικέ διαφωνίες για να πετάει την μπάλα στην εξέδρα, την ώρα που στην πραγματική πολιτική εφαρμόζει τα σκληρότερα μέτρα.
Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος έχουν εμφανιστεί να διαφωνούν για μια σειρά από καίρια ζητήματα και μετά προχωρούν μαζί έπειτα από ένα τραπέζι, το οποίο κάνει ο ένας στον άλλον.
Εμείς αναδεικνύουμε ότι ο τρόπος με τον οποίο πορεύεται ο κ. Καμμένος προσβάλλει την εθνική αξιοπρέπεια και αξιοπιστία και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό.
Αυτά τα οποία λέει για τα ζητήματα τα οποία αφορούν τις διεθνείς μας σχέσεις είναι πράγματα που δεν ταιριάζουν σε μια χώρα ευρωπαϊκή και όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που στην Ελλάδα τα αποτελέσματα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι εμφανή στην πραγματικότητα» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Χρηστίδης.
Ερωτηθείς για τον προϋπολογισμό του 2019 ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι «έχουμε την παγκόσμια πρωτοτυπία να κατατίθεται ένα σχέδιο προϋπολογισμού με δύο σενάρια (2+1)».
«Είναι κάτι το οποίο υποδηλώνει ότι όσα έχει πει ο κ. Τσίπρας από την Ιθάκη και ύστερα είναι απλώς πυροτεχνήματα.
Η χώρα συνεχίζει να βρίσκεται σε μια συνεχή διαδικασία διαπραγμάτευσης με τους εταίρους στο εξωτερικό, δεν έχει λύσει τα μακροοικονομικά της ζητήματα, αντιμετωπίζει καθημερινά δυσκολίες το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας» υποστήριξε ο κ.Χρηστίδης, ο οποίος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι δεν μπορεί να πείσει πως η χώρα άφησε πίσω της τα μνημόνια και την κρίση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης