Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τοσουνίδης: Τον πρώτο λόγο για το ζήτημα Παπαχριστόπουλου θα έχει ο Καμμένος

tags :
Τοσουνίδης: Τον πρώτο λόγο για το ζήτημα Παπαχριστόπουλου θα έχει ο Καμμένος
Το ζήτημα θα συζητηθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και στα όργανα των ΑΝΕΛ είπε ο κ.Τοσουνίδης
Την θέση ότι ο Π. Καμμένος θα είναι αυτός που θα έχει τον πρώτο λόγο στο ζήτημα με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Θ. Παπαχριστόπουλο, ο οποίος κινείται εκτός κομματικής γραμμής όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών, διατύπωσε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θ. Τοσουνίδης.
Ύστερα από τις δηλώσεις του κ.Παπαχριστόπουλου ότι θα ψηφίσει υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, ότι θα καταψηφίσει οποιαδήποτε πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, ότι θα της δώσει ψήφο εμπιστοσύνης και ότι θα παραδώσει την έδρα του ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ είπε ότι το ζήτημα του θα συζητηθεί στην ΚΟ των ΑΝΕΛ και στα όργανα του κόμματος.
«Το ζήτημα θα συζητηθεί στην Κ.Ο. και στα όργανα του κόμματος, όταν έρθει εκείνη η στιγμή και βεβαίως αν επιμείνει στη θέση του ο κ. Παπαχριστόπουλος.
Το ζήτημα Παπαχριστόπουλου θα αντιμετωπιστεί όταν πρέπει και βεβαίως τον πρώτο λόγο έχει ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
Ο κ. Παπαχριστόπουλος έχει διαφορετική άποψη στο ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών, βρίσκεται μέσα στο όριο του κινήματός μας, προσφέρει όμως εξαιρετικό κοινοβουλευτικό έργο και κάνει μία μεγάλη προσπάθεια σε πολλά άλλα ζητήματα, θα δώσουμε τη δυνατότητα στον ίδιο τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, να κινηθεί» είπε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FOCUS 103,6, ο κ.Τοσουνίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην περίφημη δήλωση Πολάκη «να βάλουμε κάποιους φυλακή για να κερδίσουμε τις εκλογές».
«Πολλές φορές από πολιτικά πρόσωπα έχουν ακουστεί παρόμοιες εκφράσεις.
Ο κ. Γεωργιάδης, ως θιγόμενος, όπως ορίζει τον εαυτό του και υπό πολιτική δίωξη, πολλάκις και στο πρόσφατο παρελθόν, έχει απειλήσει ακόμη και δικαστικούς, ότι θα τους οδηγήσει στη φυλακή και ότι θα έχει τον τελευταίο λόγο.
Συμφωνώ, ότι δεν θα πρέπει να διατυπώνονται με τέτοιο τρόπο οι απόψεις, πρέπει να αφήνεται η Δικαιοσύνη απερίσπαστη και ο πολιτικός λόγος να στηρίζεται σε επιχειρήματα.
Ας μην δίνουμε όμως υπερβολική έκταση και τόνους, σε μία πρόταση, που ειπώθηκε μέσα στα πολιτικά όργανα κάποιου κόμματος» υποστήριξε ο κ.Τοσουνίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης