Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

H DAÈS στο 10ο παγκόσμιο συνέδριο των Brokerslink στο Χονγκ Κονγκ

tags :
H DAÈS στο 10ο παγκόσμιο συνέδριο των Brokerslink στο Χονγκ Κονγκ
Στο φετινό συνέδριο ανταλλάχθηκαν πληροφορίες σχετικά με θέματα όπως ο κυβερνοχώρος, η συμμόρφωση, η σημασία της παγκόσμιας ασφαλιστικής αγοράς και της συνεργασίας μεταξύ ασφαλιστών και χρηματιστών
H DAÈS London Market Insurance Brokers συμμετείχε, ως βασικό και ιδρυτικό μέλος, στο 10ο παγκόσμιο συνέδριο των Brokerslink στο Χονγκ Κονγκ.
Το συνέδριο αυτό ενώνει κάθε χρόνο 90 εταίρους και συνεργαζόμενες εταιρίες από 100+ χώρες από ολόκληρο τον κόσμο.
Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, το παγκόσμιο αυτό συνέδριο των Brokerslink καθιερώθηκε ως ένα σημαντικό γεγονός στο ημερολόγιο του κλάδου της ασφάλισης, συγκεντρώνοντας αντιπροσώπους από όλο τον κόσμο, για να συζητήσουν βασικά θέματα ασφάλισης και διαχείρισης κινδύνων και να ακούσουν πληροφορίες από μια προσεκτικά επιλεγμένη ομάδα εμπειρογνωμόνων της.
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το συνέδριο περιελάμβανε ένα Forum διαχείρισης κινδύνων, κατά τη διάρκεια του οποίου ανταλλάχθηκαν πληροφορίες σχετικά με τρέχοντα θέματα όπως ο κυβερνοχώρος, η συμμόρφωση, η σημασία της παγκόσμιας ασφαλιστικής αγοράς και της συνεργασίας μεταξύ ασφαλιστών και χρηματιστών.
Φέτος επίσης η CEO της Brokerslink AG, Jacqueline Legrand, παρουσίασε μεταξύ άλλων μερικά καινοτόμα νέα εργαλεία, που είναι διαθέσιμα στο δίκτυο των Brokerslink.
Το επόμενο και 11ο παγκόσμιο συνέδριο των Brokerslink θα γίνει τον Οκτώβριο 2019 στην πόλη Bordeaux της Γαλλίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης