Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Σ. Κόκκαλης: Στον Μαρινάκη ο έλεγχος του «Γ. Καραϊσκάκης» - Γιατί καθυστερεί η τυπική μεταβίβαση των μετοχών

Σ. Κόκκαλης: Στον Μαρινάκη ο έλεγχος του «Γ. Καραϊσκάκης» - Γιατί καθυστερεί η τυπική μεταβίβαση των μετοχών
«Η τυπική διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών καθυστερεί λόγω διαπραγματεύσεων που έχουν, ερήμην μου, εκπρόσωποι του κ. Μαρινάκη με τις δανείστριες Τράπεζες»
Στον Βαγγέλη Μαρινάκη ανήκει ο έλεγχος του «Γ. Καραϊσκάκης», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σωκράτης Κόκκαλης, στην οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους καθυστερεί η τυπική μεταβιβαση των μετοχών.
Όπως αναφέρει:
Με το από 06/07/2010 Ιδιωτικό Συμφωνητικό, συμφωνήθηκε η μεταβίβαση των μετοχών μου στις εταιρείες ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. και ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Α.Ε. στον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη ή/και σε Εταιρείες του.
Οι μεταβιβάσεις των μετοχών μου στις ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. έχουν ως γνωστόν ολοκληρωθεί ήδη από το 2010.
Όσον αφορά στην ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Α.Ε. έχουν ήδη από 17/12./2010 υπογραφεί σχέδια συμφωνητικών μεταβίβασης μετοχών, έχει πληρωθεί από εμένα ο τότε επιβαλλόμενος σχετικά φόρος και έχει καταβληθεί το σύνολο του συμφωνηθέντος τιμήματος μεταβίβασης.
Έκτοτε η ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Α.Ε., συνεπώς και το Στάδιο «Ε.Ο.Ε. Γ. Καραϊσκάκης», τελούν υπό τον αποκλειστικό έλεγχο, όσον αφορά στην δική μου συμμετοχή (50%), του κ. Ευαγγέλου Μαρινάκη.
Η τυπική διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών (κατ’ άρθρο 8β του Κ.Ν.-2190/20) καθυστερεί λόγω διαπραγματεύσεων που έχουν, ερήμην μου, εκπρόσωποι του κ. Ευάγγελου Μαρινάκη με τις δανείστριες Τράπεζες».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης