Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ικτίνος: Έκτακτη Γ.Σ. στις 9 Νοεμβρίου 2018 για αγορά ιδίων μετοχών

Ικτίνος: Έκτακτη Γ.Σ. στις 9 Νοεμβρίου 2018 για αγορά ιδίων μετοχών
Η αγορά ιδίων μετοχών θα συζητηθεί στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Ικτίνος, στις 9 Νοεμβρίου 2018
Η αγορά ιδίων μετοχών είναι το μόνο θέμα που θα συζητηθεί στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Ικτίνος, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου 2018.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σημερινή (16/10/2018) ανακοίνωση, σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους της ανωνύμου εταιρείας Ελληνική Βιομηχανία Μαρμάρων Τεχνική και Τουριστική Εταιρεία Ικτίνος Ελλάς Ανώνυμος Εταιρεία σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 9η Νοεμβρίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 μ.μ. στα γραφεία της εταιρείας στην Λυκόβρυσης 7 - Μεταμόρφωση, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα:
Αγορά Ιδίων Μετοχών
Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση έχουν όσοι εμφανίζονται ως μέτοχοι της Ικτίνος Ελλάς Α.Ε. στα αρχεία του Συστήματος 'Αυλων Τίτλων που διαχειρίζεται η Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. (Ε.Χ.Α.Ε.), στο οποίο τηρούνται οι κινητές αξίες της Εταιρείας, κατά την έναρξη της πέμπτης ημέρας (ημερομηνία καταγραφής: 4 Νοεμβρίου 2018) που προηγείται της συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης