Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ναυάγιο στην πώληση του Ερρίκος Ντυνάν έφεραν οι κυβερνητικές παρεμβάσεις

Ναυάγιο στην πώληση του Ερρίκος Ντυνάν έφεραν οι κυβερνητικές παρεμβάσεις
Η προσφορά της American Hospital κινείται σε χαμηλά επίπεδα ενώ μη αποδεκτού ύψους θεωρείται και η προσφορά του Ωνασείου
Σε ναυάγιο καταλήγει η διαγωνιστική διαδικασία πώλησης του Ερρίκος Ντυνάν εν μέσω κυβερνητικών παρεμβάσεων καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προσφορά κατέθεσαν το Ωνάσειο αλλά και η εταιρία American Hospital SHA που ήταν ο αγοραστής της θυγατρικής του Υγεία στην Αλβανία.
H American Hospital είναι εταιρία που ανήκει στο fund SEEF II (ενεργητικό320 εκ δολάρια) που έχει μικρού μεγέθους επενδύσεις σε διάφορους κλάδου σε Αλβανία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Τουρκία, Σερβία και Κροατία.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες η προσφορά της American Hospital κινείται σε χαμηλά επίπεδα ενώ μη αποδεκτού ύψους θεωρείται και η προσφορά του Ωνασείου.
Παρά το γεγονός ότι η PwC έχει αναλάβει να αξιολογήσει τις προσφορές οι εκπρόσωποι των θεσμών στο ΔΣ της Τράπεζας Πειραιώς έχουν διαμηνύσει αρμοδίως ότι δεν θα συναινέσουν στην πώληση υπό τέτοιες συνθήκες και θεωρούν ότι θα πρέπει να επαναληφθεί ο διαγωνισμός.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης