Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Βουτιά» άνω του 3% για το αμερικανικό αργό μετά την άνοδο των αποθεμάτων μαύρου χρυσού στις ΗΠΑ

«Βουτιά» άνω του 3% για το αμερικανικό αργό μετά την άνοδο των αποθεμάτων μαύρου χρυσού στις ΗΠΑ
Πτώση 1,8% σημείωσε το Brent
Ισχυρές απώλειες σημείωσαν οι τιμές του μαύρου χρυσού, μετά την εντυπωσιακή αύξηση των αμερικανικών αποθεμάτων πετρελαίου και διυλισμένων προϊόντων του.
Το προθεσμιακό συμβόλαιο Νοεμβρίου για το αμερικανικό αργό (WTI) υποχώρησε άνω του 3% για να διαμορφωθεί στο επίπεδο των 69,70 δολαρίων, ενώ το προθεσμιακό συμβόλαιο Δεκεμβρίου 2018 για το Brent εμφάνισε απώλειες της τάξης του 1,8% στα 79,91 δολάρια.



Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα (17/10) η Αμερικανική Υπηρεσία Πληροφοριών Ενέργειας τα αποθέματα των ΗΠΑ σημείωσαν νέα αύξηση την προηγούμενη εβδομάδα.
Ειδικότερα, τα αποθέματα πετρελαίου των ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 6,5 εκατ. βαρέλια την εβδομάδα έως τις 12 Οκτωβρίου 2018, έναντι των προβλέψεων των αναλυτών για μια ηπιότερη αύξηση κατά 2,2 εκατ. βαρέλια.
Χθες, το Αμερικανικό Ινστιτούτο Πετρελαίου είχε ανακοινώσει μια πτώση των αποθεμάτων κατά 2,1 εκατ. βαρέλια.


Τα αποθέματα βενζίνης μειώθηκαν κατά 2 εκατ. βαρέλια, σε σχέση με τις προβλέψεις των αναλυτών για μια μείωση κατά 1,1 εκατ. βαρέλια, ενώ τα αποθέματα προϊόντων διύλισης, που περιλαμβάνουν το diesel και το πετρέλαιο θέρμανσης, υποχώρησαν κατά 827.000 βαρέλια, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν μια μείωση κατά 1,3 εκατ. βαρέλια.
Οι αμερικανικές εισαγωγές αυξήθηκαν κατά 1 εκατ. βαρέλια την ημέρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης