Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζανακόπουλος: Όποιος δυσφορεί να κατέβει από το τρένο της κυβέρνησης – Αν δυσφορούσε ο Κοτζιάς, θα το έλεγε στον Τσίπρα

Τζανακόπουλος: Όποιος δυσφορεί να κατέβει από το τρένο της κυβέρνησης – Αν δυσφορούσε ο Κοτζιάς, θα το έλεγε στον Τσίπρα
Δεν ξέρω αν ο κ.Κοτζιάς δυσφορεί, δεν μπορώ να το πιστέψω όμως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Να κατέβει από το τρένο της κυβέρνησης όποιος δυσφορεί υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δ. Τζανακόπουλος, κληθείς να σχολιάσει τις διαρροές περί δυσφορίας του υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά.
Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Alpha ο κ.Τζανακόπουλος είπε ότι δεν πιστεύει αυτές τις διαρροές, τονίζοντας πως αν ο κ.Κοτζιάς ένιωθε δυσφορία δεν θα το επικοινωνούσε στον πρωθυπουργό μέσω διαρροών.
«Το μήνυμα που εξέπεμψε ο πρωθυπουργός ήταν σαφές καθαρό και προς όλες τις κατευθύνσεις.
Το τρένο της κυβέρνησης προχωρά και θα φτάσει στον προορισμό του.
Όποιος δεν θέλει να φτάσει σε αυτόν τον προορισμό ή όποιος δυσφορεί στην διαδρομή τότε πρέπει να κατέβει από το τρένο.
Ο υπουργός Εξωτερικών έχει τακτική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό.
Αν ήθελε να του πει κάτι θα το έλεγε.
Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο οποίος κάνει διαρροές.
Εγώ δεν ξέρω αν ο κ. Κοτζιάς δυσφορεί. δεν μπορώ να το πιστέψω όμως.
Δεν έχει λόγο να δυσφορεί.
Γιατί η πολιτική του πρωθυπουργού στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι αυτή με την οποία συμφωνεί ο κ. Κοτζιάς.
Άρα, δεν υπάρχει κανένας λόγος προς δυσφορία.
Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο είμαι σίγουρος ότι ο κ. Κοτζιάς δεν θα το επικοινωνούσε μέσω διαρροών.
Αυτή η κυβέρνηση δεν επικοινωνεί με διαρροές. θα το έλεγε ευθέως στον πρωθυπουργό με τον οποίο έχει καθημερινή και τακτική επικοινωνία» υποστήριξε μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha ο κ.Τζανακόπουλος, αναφερόμενος στις διαρροές που θέλουν τον κ.Κοτζιά δυσαρεστημένο διότι δεν έτυχε της δέουσας στήριξης από τον πρωθυπουργό στην αντιπαράθεση του με τον κ.Καμμένο στο υπουργικό συμβούλιο.
«Κόντρες σε αυτή την κυβέρνηση δεν υπάρχουν» τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος, αναφέροντας ότι όταν υπάρχουν πολιτικά ζητήματα στο εσωτερικό της κυβέρνησης επιλύονται με θεσμικό τρόπο.
«Η συζήτηση που έγινε χθες ήταν πολιτική και γνωρίζουμε ότι υπάρχει η πολιτική θέση που έχει εκφράσει ο Πάνος Καμμένος εδώ και καιρό» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, υπογραμμίζοντας ότι «ο πρωθυπουργός δεν παρακαλάει κανέναν».
«Δεν έχει φοβηθεί αυτός ο πρωθυπουργός ποτέ τις πολιτικές εξελίξεις.
Τις προκαλεί ο ίδιος όταν θεωρεί ότι είναι καλό για την χώρα.  
Ο πρωθυπουργός χθες έθεσε ένα σαφές πολιτικό ζήτημα ότι η κυβέρνηση πρέπει να πορευθεί με ενότητα ως την λήξη της 4ετιας.
Ο Καμμένος διατηρεί την διαφωνία του αλλά δεν συμπλέει με τη ΝΔ.
Ο κ. Καμμένος είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συμπλεύσει με τη ΝΔ και να αποσταθεροποιηθεί η χώρα» υποστήριξε ο κ.Τζανακόπουλος, ο οποίος εξαπέλυσε τα πυρά του κατά του κ.Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον ότι στρώνει τον δρόμο για μετατόπιση της συζήτησης προς ακροδεξιά κατεύθυνση αναφερόμενος στις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ για την επίθεση στο Α.Τ. Ομονοίας.
«Είμαστε οι μόνοι που έχουμε κάνει κινήσεις για τη μείωση της εγκληματικότητας.
Ποια άλλη κυβέρνηση έχει πάει να καθαρίσει τα Εξάρχεια από διακινητές;» πρόσθεσε αναφορικά με τις αιχμές της αντιπολίτευσης για την ασφάλεια της χώρας.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης