Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Λίγο μετά το κλείσιμο του ΧΑ – Συνάντησε τοίχο στις 650 μονάδες

tags :
Λίγο μετά το κλείσιμο του ΧΑ – Συνάντησε τοίχο στις 650 μονάδες
ΑΓΟΡΑ: Βλέπουν αναταραχή οι επενδυτές στην κυβέρνηση, στοίχησε η παραίτηση Κοτζιά. Πάντως δεν νομίζουμε πως βλέπουν πτώση της κυβέρνησης.

Ο χαμηλός τζίρος ήταν και πάλι το κύριο χαρακτηριστικό και βέβαια πιέστηκαν οι γνωστές μετοχές.

ΔΕΗ: Κάτω από το 1,20 ευρώ με τα short να διατηρούνται και να αυξάνονται οριακά. Βγάζουν λεφτά στην πτώση της.

EUROBANK: Όσοι πόνταραν στα 0,50 ευρώ πήραν ένα 10% και έφυγαν. Νέες πιέσεις και υποχώρηση 2,8%.

AEGEAN: Σε χαμηλά Μαρτίου 2017 ο τίτλος. Το πετρέλαιο είναι αρκετά ψηλά, αλλά και η αποτίμηση είναι πλέον χαμηλή. Ειδικά αν πάει και μέχρι τα 6,40 ευρώ θα είναι ακόμα καλύτερη.

Είχε όγκο σήμερα, πάντα για τα δεδομένα της, και κάποιες στιγμές έβγαινε πίεση στα 6,84 ευρώ. Τελικά έκλεισε στα 6,83 ευρώ.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Καλύτερα περνάνε όσοι δεν ασχολούνται μαζί τους.

ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ-ΛΑΠΠΑΣ: Όλη μέρα έκανε περίπου 650 κομμάτια και στο κλείσιμο 180 χιλ. τεμάχια. Θα πρέπει μάλλον να αναμένουμε ανακοινώσεις από τους insiders οι οποίοι μας έχουν δείξει ότι βάζουν πλάτη.

Μάλιστα στο κλείσιμο υπήρχαν και άλλες 42 χιλ. τεμάχια που έμειναν στην πλευρά των αγοραστών.

CENTRIC: Επιμένει ο πωλητής, απουσιάζουν οι αγοραστές. Έκλεισε με άνοδο 2,27% αλλά έμειναν προς πώληση 51 χιλ. τεμάχια με τον συνολικό όγκο να είναι μόλις στις 13 χιλ. τεμάχια.

ATTICA: Υποχώρησε 7,58% με όγκο 43 χιλ. τεμάχια. Κλείσιμο στα 1,22 ευρώ με αποτίμηση 263 εκατ. ευρώ που αποτελεί χαμηλό έτους.

LAMDA: Έγραψε υψηλό στα 6,08 ευρώ, έκανε όγκο 67 χιλ. τεμάχια τα οποία δεν είναι και λίγα και έκλεισε με μικρή άνοδο και στα 6 ευρώ.

ΕΚΤΕΡ: Καλός ο όγκος και εδώ. Κάτι παραπάνω από 41 χιλ. τεμάχια άλλαξαν χέρια και έκλεισε η μετοχή στα 0,99 ευρώ ήτοι αποτίμηση 11,1 εκατ. ευρώ.

Στο εξάμηνο είχε καθαρή θέση 20,2 εκατ. ευρώ, συνολικές υποχρεώσεις 5 εκατ. ευρώ και ταμειακά διαθέσιμα 5 εκατ. ευρώ.

Ο κύκλος εργασιών από 3 εκατ. ευρώ εκτοξεύθηκε στα 10,7 εκατ. ευρώ και τα καθαρά κέρδη διαμορφώθηκαν στις 690 χιλ. ευρώ από ζημιές 679 χιλ. ευρώ.

ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: Όταν ανακοινώθηκε η είσοδος Κούτρα με 20% η μετοχή ήταν πάνω από την τιμή που αγόραζε ο κ.Κούτρας. Σήμερα είναι στα 1,1150 ευρώ με το πακέτο να έχει συμφωνηθεί στα 1,30 ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης