Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ψήφο εμπιστοσύνης στον ελληνικό τουρισμό δίνει ο διεθνής ξενοδοχειακός Ομιλος

tags :
Ψήφο εμπιστοσύνης στον ελληνικό τουρισμό δίνει ο διεθνής ξενοδοχειακός Ομιλος
Ψήφο εμπιστοσύνης στον ελληνικό τουρισμό δίνει ο διεθνής ξενοδοχειακός Ομιλος- Σε εξέλιξη νέες επενδύσεις
Ψήφο εμπιστοσύνσης στον ελληνικό τουρισμό δίνει ο διεθνής ξενοδοχειακός Ομιλος Wyndham, όπου σε συνεργασία με την Zeus International στην Ελλάδα, επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των ξενοδοχείων που βρίσκονται στη χώρα μας.  Σε σημερινή συνάντηση με δημοσιογράφους, παρουσία και του προέδρου του Wyndham Hotel Group, G. Ballotti, τονίστηκε ότι η Ελλάδα είναι βασικό στόχος του Ομίλου, σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη επενδύσεων στον ξενοδοχειακό κλάδο.
Μάλιστα ο  Δημήτρης Μανίκης Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Wyndham Hotels & Resorts για την Ευρώπη επεσήμανε, ότι η μέχρι τώρα ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού κάθε άλλο παρά τυχαία είναι, γεγονός που αποτυπώνεται στις ελεύσεις νέων αεροπορικών εταιριών, νέων συνδέσεων, εκσυγχρονισμό αεροδρομίων κλπ.
Στο πλαίσο αυτό εξήγησε ότι ο όμιλος ποντάρει στην Ελλάδα και στην Αθήνα συγκεκριμένα, που για φέτος οι πληρότητες του Athens Wyndham έφτασαν το 80%.  
Προχωρώντας ένα βήμα παρακάτω ο κ. Μανίκης υπογράμμισε ότι η Αθήνα είναι το νέο Βερολίνο, πάντα σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη του τουρισμού, με τον Χάρη Σιγανό ιδρυτή και επικεφαλής της Zeus International, από την πλευρά του να σημειώνει ότι στην Αθήνα υπάρχουν πολλά περιθώρια για την ανάπτυξη νέων προϊόντων.
Ο κ. Σιγανός στάθηκε στο προϊόν της Wyndham Athens Residence.
Το 2019 είναι η χρονιά όπου ο όμιλος Wyndham μαζί με τη Zeus θα κάνει εγκαίνια των νέων μονάδων στην Κρήτη και στην Κύπρο.
Στην Κρήτη, στην περιοχή του Μιραμπέλου η νέα μονάδα του Ομίλου φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα ξενοδοχείο πρότυπο για την ευρύτερη περιοχή που θα διαθέτει 300 περίπου κλίνες.
Την ίδια στιγμή σε εξέλιξη είναι η εξ αρχής ανακαίνιση του πρώην ξενοδοχείο Holiday Inn στη Λευκωσία.
Και οι δυο επενδύσεις αναμένεται να προσφέρουν πάνω από 400 θέσεις εργασίας.
Να τονιστεί ότι το συνολικό σχέδιο του Ομίλου κάνει λόγο για 20 ξενοδοχεία συνολικά στη χώρα μας.
Σε 18 μήνες δραστηριοποίησης στην Ελλάδα έχουν ανοίξει 8 νέες ξενοδοχειακές μονάδες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης