Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Το 2019 θα είναι έτοιμο κινεζικό βομβαρδιστικό Stealth επόμενης γενιάς «Hong-20»

tags :
Το 2019 θα είναι έτοιμο κινεζικό βομβαρδιστικό Stealth επόμενης γενιάς «Hong-20»
Επιβεβαιώθηκε ότι το Hong-20, το  νεότερος βομβαρδιστικό τύπου stealth μεγάλης εμβέλειας της Κίνας,θα είναι έτοιμο το 2019
Την περασμένη εβδομάδα, οι Global Times επιβεβαίωσαν ότι το Hong-20, το  νεότερος βομβαρδιστικό τύπου stealth μεγάλης εμβέλειας της Κίνας, ήταν έτοιμο για δοκιμαστικές πτήσεις.
Τώρα, φαίνεται ότι τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, όπως το Defense Blog, ανέφεραν ότι το Hong-20μυστικότητας θα αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια μαζικής στρατιωτικής παρέλασης το 2019.
Αν και δεν υπάρχει επίσημη δήλωση ή επιβεβαίωση από την κινεζική κυβέρνηση ή στρατιωτική, η αποκάλυψη οφείλεται σε μια περίοδο κατά την οποία η JPMorgan αναμένει έναν πλήρη εμπορικό πόλεμο μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας.
Η Κίνα σχεδιάζει να αποκαλύψει στον κόσμο νέα stealth βομβαρδιστικό του σε μια στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της 70ης επετείου από την ίδρυση του Απελευθερωτικού Στρατού Πολεμικής Αεροπορίας της Λαϊκής (PLAAF) κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2019.
Ο στρατιωτικός αναλυτής Fu Qianshao, δήλωσε ότι ο απώτερος στόχος του Hong-20 είναι να αυξήσει το εύρος λειτουργίας του στα 12.000 χιλιόμετρα με 20 τόνους ωφέλιμου φορτίου.
 


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης