Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τουρκία: Νέες έρευνες της αστυνομίας στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας για την υπόθεση του J. Khashoggi

Τουρκία: Νέες έρευνες της αστυνομίας στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας για την υπόθεση του J. Khashoggi
Νέα «επίσκεψη» των Αρχών στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας
Συνεχίζονται οι έρευνες της τουρκικής αστυνομίας για την υπόθεση της εξαφάνισης του Σαουδάραβα δημοσιογράφου J. Khashoggi, τα ίχνη του οποίου αναζητούνται από τις 2 Οκτωβρίου όταν και μπήκε στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη.
Σύμφωνα με το Reuters, η τουρκική αστυνομία πραγματοποίησε νέες έρευνες στην κατοικία του γενικού προξένου της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη τόσο στο κτήριο όσο και στα οχήματα και στον κήπο αλλά και στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας για δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα.
Οι Τούρκοι αστυνομικοί αποχώρησαν από το σημείο χωρίς να κάνουν δηλώσεις, ενώ σημειώνεται πως αυτή είναι η δεύτερη έρευνα τους στο προξενείο μέσα στην εβδομάδα καθώς την περασμένη Δευτέρα οι έλεγχοι τους είχαν διαρκέσει 9 ώρες.
Ο Σαουδάραβας δημοσιογράφος συνεργάτης της αμερικανικής εφημερίδας Washington Post και σκληρός επικριτής του βασιλιά Salman, αγνοείται από τη 2α Οκτωβρίου, αφότου μπήκε στο προξενείο της χώρας του, από το οποίο ήθελε να του δοθεί ένα πιστοποιητικό ενόψει του γάμου του.
Πληροφορίες και δημοσιεύματα κάνουν λόγο για σκληρή δολοφονία του δημοσιογράφου από Σαουδάραβες εκτελεστές, τις οποίες ωστόσο διαψεύδει κατηγορηματικά η πλευρά της Σαουδικής Αραβίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης