Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη για παραίτηση Κοτζιά: Ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου – Ανάγκη να πάμε σε εκλογές

Μπακογιάννη για παραίτηση Κοτζιά: Ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου – Ανάγκη να πάμε σε εκλογές
Στον αέρα η Συμφωνία των Πρεσπών, αν δεν περάσει από τη Βουλή των Σκοπίων και πάνε σε πρόωρες εκλογές είπε η κα. Μπακογιάννη
Την θέση ότι ζούμε το απόλυτο θέατρο του παραλόγου, το οποίο βλάπτει σοβαρά την χώρα διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη αναφερόμενη στην παραίτηση του Ν. Κοτζιά και στις πολιτικές εξελίξεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης, επισημαίνοντας πως είναι ανάγκη η χώρα να πάει το συντομότερο δυνατό.
«O κ. Τσίπρας έδιωξε χτες τον υπουργό του που ακολουθούσε την κυβερνητική γραμμή και κράτησε τον υπουργό του που ήταν εκτός κυβερνητικής γραμμής και εξέφραζε στο εξωτερικό και στο εσωτερικό διαφορετικές θέσεις.
Ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου το οποίο βλάπτει σοβαρά τη χώρα» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ η κα.Μπακογιάννη, η οποία υποστήριξε πως μόνος στόχος των Τσίπρα – Καμμένου είναι η παραμονή τους στην εξουσία.
Σε ερώτηση μάλιστα αν ο κ.Καμμένος θα συμμορφωθεί κατόπιν του μηνύματος του κ.Τσίπρα ότι δεν θα ανεχθεί διγλωσσίες, η κα.Μπακογιάννη, αφού υποστήριξε ότι ο κ.Καμμένος ηγείται ενός διαλυμένου κόμματος, τόνισε ότι θα ακολουθήσει μια προσωπική στρατηγική.
Σχετικά με το τι σημαίνει η παραίτηση του κ.Κοτζιά για τη Συμφωνία των Πρεσπών, η βουλευτής της ΝΔ είπε ότι αυτή παραμένει και συσχέτισε την τύχη της με όσα διαδραματίζονται αυτήν την περίοδο στη Βουλή των Σκοπίων.
«Αυτή τη στιγμή παραμένει η Συμφωνία των Πρεσπών.
Αν πάμε σε πρόωρες εκλογές, θα είναι τελείως στον αέρα.
Η μόνη ελπίδα του κ.Τσίπρα θα ήταν να περάσει τώρα από τη Βουλή των Σκοπίων.
Αν περάσει, ναι υπάρχει ορατό χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση της Συμφωνίας.
Αν δεν περάσει, θα είναι στον αέρα» είπε η κα.Μπακογιάννη, η οποία στην παρατήρηση πως εφόσον δεν υλοποιηθεί η Συμφωνία των Πρεσπών, τότε το ακανθώδες ζήτημα θα περάσει στα χέρια του Μητσοτάκη, η βουλευτής της ΝΔ είπε ότι «αυτή δεν θα είναι η μόνη καυτή πατάτα» καθώς «η κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί για να μας κληροδοτήσει σωρεία προβλημάτων».
«Θα κάνουμε σοβαρή διαπραγμάτευση από μηδενική βάση.
Είναι εφικτό αυτό που λέω, θα είναι μια επωφελής συμφωνία και για τις δύο χώρες χωρίς τα προβλήματα που υπάρχουν στη σημερινή συμφωνία» είπε η κα.Μπακογιάννη, η οποία σχετικά με το αν η συμφωνία αυτή θα προβλέπει σύνθετη ονομασία, απάντησε ότι «αυτό που είπαμε το 2008 ως εθνική γραμμή, το ίδιο λέμε και σήμερα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης